Diumenge 28 d'abril de 2024
|
23:14 H
El punt d'informació sobre la UE es troba a la Cambra de Comerç.
 
El punt d'informació sobre la UE es troba a la Cambra de Comerç.   (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La Cambra, a Brussel·les per saber la implicació de l'acord d'associació

Andorra la Vella.- Una comissió delegada de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) es reuneix aquest dimecres i dijous a Brussel·les amb diferents representants de la Unió Europea per conèixer de primera mà quines implicacions es derivaran pel sector empresarial andorrà de la signatura d’un futur acord d’associació. La representació de la Cambra està encapçalada pel president, Josep Maria Mas, acompanyat de la directora, Pilar Escaler; la directora adjunta, Sol Rossell; la vicepresidenta d’altres serveis, Esther Puigcercós i el tresorer adjunt, Carles Visent.

Segons informen des de la Cambra, durant la seva estada a la capital europea, la delegació seguirà una agenda institucional centrada en diferents trobades amb alts representants europeus de la Comissió Europea. En concret, es reuniran amb responsables de la direcció general de Política Regional i Urbana; de la direcció general d’Estabilitat Financera, Serveis Financers i Unió dels Mercats de Capitals i de la direcció general de Treball, Afers Socials i Inclusió. A més, també es trobaran amb els diplomàtics de la representació permanent francesa i espanyola a la Unió Europea.

Durant els últims mesos, la Cambra ha recollit les principals inquietuds del sector empresarial del país per defensar la seva posició en les negociacions amb la Unió Europea.

Punt d’informació fix sobre l’acord d’associació per resoldre dubte empresarials
Des del mes de gener, la Cambra disposa d’un punt fix d’informació a l’empresari sobre l’acord d’associació. Amb cita prèvia, els empresaris poden realitzar les seves consultes, exposar les seves inquietuds i proposar les preguntes que considerin oportunes.

Ja fa més de sis mesos que està obert aquest canal de comunicació permanent per a les empreses que té com a objectiu recollir el posicionament del teixit empresarial andorrà ja que aquest acord d’associació amb la Unió Europea tindrà un evident impacte a les empreses del país i alhora permetrà una diversificació i un desenvolupament equilibrat de l’economia andorrana.

Notícies relacionades