Dilluns 29 d'abril de 2024
|
21:30 H
La zona del Music Bar i Show Dinner d'Unnic.
La zona del Music Bar i Show Dinner d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Gintònic amb espectacle per començar la nit

Andorra la Vella.- En el marc de la nova programació per al mes d'agost d'Unnic, el centre d'oci integral d'Andorra presenta 'Gin Tonight', un nou concepte de música en directe a l'espai del Show Dinner que tindrà lloc tots els dijous, divendres i dissabte de les 20 a les 23 hores. Durant la vetllada, es proposa als assistents viure els concerts acompanyats d'un gintònic a un preu de 10 euros.

Per a aquesta setmana les actuacions començaran aquest divendres amb Ismael González, un cantant que ha aconseguit fer-se lloc dins del panorama musical espanyol i que ha pres part de diversos programes televisius com ara 'Objetivo karaoke', 'Operación Triunfo', 'Factor X', 'Tú sí que vales' o 'Tú sí que sí'. En els seus concerts, l'artista presenta un repertori actualitzat amb versions de tots els temps i amb les seves cançons més conegudes, adaptant-se a cada esdeveniment i tipus de públic.

'Gin Tonight' continuarà dissabte amb el concert de 'Odara Trio', un grup format per Sabela Simón, Albert Ginestà i Carles Sans que reinterpreta a ritme de bossa nova la música mediterrània amb una fusió de tota mena de ritmes i melodies del món, des del flamenc al so balcànic.

Notícies relacionades