Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:18 H
L'entrada al ministeri d'Afers Socials.
L'entrada al ministeri d'Afers Socials. (Foto: N. L.)
Indicadors

Concedides 32 ajudes per desocupació involuntària al primer semestre, la meitat a andorrans

Andorra la Vella.- El nombre de sol·licituds de prestacions socials per desocupació involuntària durant el primer semestre d'enguany han estat d'una cinquantena, de les quals, segons les dades dels registres del departament d'Afers Socials, el 64% han estat resoltes favorablement (32) i el 36% restant han estat resoltes desfavorablement (18).

Així mateix, les sol·licituds favorables han estat concedides a 32 llars, amb un import mitjà per llar de 4.762,35 euros. Les persones que s'han beneficiat d'aquesta prestació, incloent-hi tots els membres de la llar, són 57.

D'altra banda, el tipus de llar que ha rebut el major nombre d'ajuts són les llars unipersonals (50%) i les monoparentals (15,6%), mentre que, per nacionalitat del sol·licitant, els andorrans i els espanyols han rebut el 50% i el 37,5% dels ajuts respectivament.

Segons el sexe de la persona beneficiària, homes i dones es reparteixen equitativament els ajuts i, per edats, el principal grup beneficiari és el d'entre 46 i 50 anys en ambdós sexes.

Finalment, cal destacar que el nombre de persones beneficiàries d'aquest ajut se situa en 0,7 per cada mil habitants en el primer semestre d'enguany.

Notícies relacionades