Dissabte 27 d'abril de 2024
|
16:59 H
El cartell que anuncia l'activitat.
El cartell que anuncia l'activitat. (Foto: Hotel Roc Blanc)
Speaker's Corner

Guanyar confiança dins l'aigua

Andorra la Vella.- Guanyar confiança ja que els moviments en el medi aquàtic són "més lleugers" i fàcils de fer. Això és el que Carlota Eguizabal defensa que aporta el ioga a l'aigua als seus practicants. L'activitat per a sèniors que es duu a terme de manera setmanal a l'hotel Roc Blanc es reprèn aquest dijous i serà el tret de sortida a la cita setmanal que les persones grans tindran al seu abast durant tot l'any.

Eguizabal, del Centre Mosaic, defensa que dins l'aigua "es poden practicar exercicis d'una manera més lleugera" que no pas en sec i això dona "més confiança" i un major desenvolupament a les persones que practiquen aquesta modalitat. La proposta ja es va dur a terme l'any passat i es reprèn aquesta temporada, tenint en compte el retorn positiu per part de les persones inscrites. L'únic canvi és que les classes passen de fer-se els dimarts als dijous.

La professora destaca que dins l'aigua es fan "moviments molt lents coordinats amb la respiració" fent petits desplaçaments dins l'aigua i això facilita un "desenvolupament motor" més senzill que si aquests exercicis es fessin fora l'aigua. A més, es pot gaudir dels beneficis de l'aigua termal. Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia. Aquest dijous es podrà provar l'activitat en la jornada de portes obertes.

Notícies relacionades