Diumenge 28 d'abril de 2024
|
17:37 H
David Aguilar, Hand Solo.
David Aguilar, Hand Solo. (Foto: David Aguilar)
Innovació

David Aguilar (Hand Solo), premiat Top100 líder Innovador 2023

Andorra la Vella.- L'andorrà David Aguilar, conegut com a Hand Solo, ha estat premiat al Ranking Top100 líders innovadors 2023. Segons informen en un comunicat, la classificació serveix per identificar els lideratges del segle XXI a Iberoamèrica i és una iniciativa impulsada per la Xarxa Business Market en aliança dels mitjans de comunicació Diario de Empresa i El Diario Latinoamericano.

L'estructura del rànquing es determina a través de l'anàlisi de 500 perfils previs dels quals s'identifiquen anualment els cent líders més destacats en deu categories de referència econòmica. En aquest sentit, Aguilar ha estat premiat en una categoria per la qual el jurat destaca el treball, la trajectòria i el seu compromís excepcional en el desenvolupament de la societat des d'una visió netament disruptiva i innovadora.

El premi va ser entregat per Josu Gómez Barrutia, president de l'associació internacional de Startups, CEO de la Red Business Market i CEO Diario Empresa, que va conèixer a Aguilar al Principat gràcies a Andorra Business.

Notícies relacionades