Dilluns 29 d'abril de 2024
|
00:59 H
El sector del Tarter de Grandvalira.
El sector del Tarter de Grandvalira. (Foto: Grandvalira Resorts)
Empresa

Grandvalira Resorts posa a la venda els forfets de temporada per a residents aquest dimecres

Andorra la Vella.- Les estacions de Grandvalira Resorts posaran a la venda aquest dimecres els forfets de temporada 2023-2024 per als residents a Andorra. Per segon any, l'oferta es basa en tres modalitats de passi: l'Andorra Pass, el forfet de país que inclou l'accés il·limitat a les estacions de Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís; el Nord Pass, que dona accés a Pal Arinsal i a Ordino Arcalís, i inclou dos dies d'esquí a Grandvalira en el cas del forfet per a residents; i el Mountain Pass, que permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l'esquí alpí als dominis esquiables.

Quant als preus de sortida, indiquen que, un any més, s'engega el període promocional Early Booking, que ofereix la possibilitat d'adquirir els Forfets de Temporada a un preu reduït i amb la possibilitat de fer el pagament fraccionat. En el cas dels residents, aquest preu especial estarà vigent fins al pròxim 30 de novembre i, a partir de l'1 de desembre, data prevista per a l'obertura de les estacions, entrarà en vigor el període PVP fins al final de la temporada.

Així doncs, els clients fidels residents al Principat podran adquirir l'Andorra Pass per 418 euros durant el període Early Booking, mentre que els nous clients el podran comprar per 440 euros. A partir de l'1 de desembre, el preu en el cas dels clients fidels serà de 503 € mentre que els nous clients hauran de pagar 530 €. En relació amb el Nord Pass, l'abonament per als usuaris fidels tindrà un cost de 261 euros durant el període Early Booking i per 309 euros a partir de l'1 de desembre. Els nous clients podran adquirir el Nord Pass per 275 euros fins al 30 de novembre, mentre que el preu passarà a ser de 325 euros en el període PVP.

En el cas del Mountain Pass, es manté el preu de la temporada passada i es pot adquirir en línia a qualsevol de les webs de les tres estacions per 150 euros. Aquest passi permet accedir diàriament i sense limitacions als circuits d'esquí de muntanya disponibles i als espais habilitats per a les raquetes de neu, així com a la utilització d'un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia. L'abonament inclou, a més, l'accés als remuntadors que hi hagi operatius durant l'estiu.

Pel que fa als no residents a Andorra, que poden adquirir els Forfets de Temporada des del passat juliol, disposen de tres períodes diferenciats. L'Early Booking s'allargarà fins al 30 de setembre, i l'1 d'octubre entrarà en vigor el període Promo, que estarà vigent fins al 10 de desembre, mentre que un dia després, l'11, es donarà pas al període PVP fins a final de temporada.

Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís tenen previst obrir de l'1 de desembre fins al 7 d'abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, és a dir, un total de 129 dies i 20 caps de setmana. Cal recordar, però, que els forfets de temporada són vàlids tant per a l'hivern com per als remuntadors operatius a l'estiu del 2024, inclosos els del Bike Park de Pal Arinsal. A més, tal com han fet els darrers anys i com s'aplica als no residents, Grandvalira Resorts premia la fidelitat dels usuaris amb un 5% de descompte en el preu del forfet d'aquells que tinguessin els passis la temporada 2022-2023. Aquest descompte es podrà aplicar tant en el període Early Booking com en el PVP.

Períodes Early Booking i PVP

Grandvalira Resorts engega novament el període promocional Early Booking, que ofereix la possibilitat d'adquirir els Forfets de Temporada a un preu reduït i amb la possibilitat de fer el pagament fraccionat. En el cas dels residents a Andorra, aquest preu especial estarà vigent fins al pròxim 30 de novembre i, a partir de l'1 de desembre, data prevista per a l'obertura de les estacions, entrarà en vigor el període PVP fins al final de la temporada.

Pel que fa als no residents a Andorra, que poden adquirir els Forfets de Temporada des del passat juliol, disposen de tres períodes diferenciats. L'Early Booking s'allargarà fins al 30 de setembre, i l'1 d'octubre entrarà en vigor el període Promo, que estarà vigent fins al 10 de desembre, mentre que un dia després, l'11 de desembre, es donarà pas al període PVP fins a final de temporada.

Accés a estacions de tot el món

Un any més, recorden, la compra dels forfets de temporada permet esquiar a múltiples estacions internacionals de renom. Quant a l'Andorra Pass, la gran novetat d'aquesta temporada són les estacions franceses d'Alpe d'Huez i Les 2 Alpes, que se sumen a destinacions com les nord-americanes Deer Valley (Utah) i Steamboat (Colorado), i la suïssa Verbier, entre moltes altres que formen un ampli ventall de destinacions arreu del món que permeten esquiar tot l'any.

La compra del Nord Pass, per la seva banda, dona accés a estacions com Saint-Lary (França) o Nevis Range (Regne Unit), entre moltes altres. A més, posen de manifest que Grandvalira Resorts continua treballant per seguir incorporant noves destinacions internacionals dins de l'Andorra Pass i el Nord Pass.

Compra i recàrrega en línia del forfet

Amb l'objectiu de facilitar el procés de compra i potenciar el vessant responsable i sostenible, Grandvalira Resorts facilita, novament, la reutilització dels forfets i la recàrrega a través de les respectives pàgines web. D'aquesta manera, a més de reduir els residus que suposen els forfets en format físic, comenten que els usuaris podran anar directament a esquiar a partir de la data d'obertura sense passar per taquilles. De moment la compra i recàrrega es pot fer només en línia i, a partir del dilluns 2 d'octubre, s'habilitaran diferents punts per poder recollir els suports. El primer d'ells serà l'estand de Grandvalira Resorts situat a Illa Carlemany i, pròximament, se n'afegiran més.

Garantia de devolució

Des de Grandvalira Resorts assenyalen que la garantia de devolució assegura als clients del forfet de temporada 2023-2024 les seves esquiades. D'aquesta manera, els usuaris residents que hagin adquirit l'Andorra Pass o el Nord Pass en línia durant els períodes Early Booking o Promo i hagin esquiat menys de cinc dies durant la temporada, se'ls retornarà la part proporcional dels dies esquiats.

En aquest sentit, Grandvalira Resorts es compromet a retornar la part proporcional de l'import total del forfet. Les esquiades es pagaran a preu de forfet de dia de taquilles de l'estació esquiada, tant en el cas de l'Andorra Pass com del Nord Pass. Els clients podran sol·licitar aquest avantatge durant la temporada i fins al 7 d'abril de 2024 a través del formulari web.

Notícies relacionades