Diumenge 05 de maig de 2024
|
01:56 H
Els guanyadors a la gala d'aquest dimecres a la nit.
Els guanyadors a la gala d'aquest dimecres a la nit. (Foto: Skal Club)
Turisme

'Temps de Neu', Hugo Solano, Unnic i Claude Benet, premiats per l'Skål Club d'Andorra

Andorra la Vella.- L'Skål Club d'Andorra ha celebrat aquest dimecres la seva tradicional gala i lliurament de guardons coincidint amb el Dia mundial del turisme. Els premiats per l'associació de professionals del turisme han estat aquest any el programa de Televisió de Catalunya 'Temps de Neu'; Hugo Solano d'SkiEvasion; Unnic-Gran Casino d'Andorra i Claude Benet.

Així, en el cas del programa 'Temps de Neu' el que ha volgut reconèixer l'Skål Club són els seus gairebé 40 anys de programa, que "sempre han tingut en compte les estacions d’esquí andorranes i les seves activitats". Pel que fa a Solano, s'ha volgut homenatjar els seus vint anys liderant un dels operadors turístics espanyols més importants en el món de l’esquí (SkiEvasion), que aporta "temporada rere temporada més de 50.000 nits d’esquí a Andorra". Quant a Unnic, l'associació reconeix "la important aposta realitzada a Andorra i com a revulsiu turístic al país a més d’aportar més de 200 llocs de treball directes" i a l'últim, s'ha premiat Benet per la seva trajectòria professional i personal, tot incidint en la seva etapa com a ministre de Turisme.

L'acte ha arrencat amb el tradicional discurs de benvinguda del president de l’Skål Club d'Andorra, Raymond Juan. Tot seguit s'ha servit el sopar i s'ha dut a terme la tradicional cerimònia de lliurament de guardons a aquelles empreses i persones tant d’Andorra com de fora, que enguany l’Skål Club d’Andorra ha volgut reconèixer per la seva tasca a favor del turisme a Andorra.

 

Notícies relacionades