Dimarts 14 de maig de 2024
|
23:35 H
El director de Hive Five, Martí Batalla.
El director de Hive Five, Martí Batalla. (Foto: )
Speaker's Corner

El potencial, els usos i les oportunitats de negoci de la IA

Escaldes-Engordany.- La intel·ligència artificial i la intel·ligència artificial generativa estan deixant una empremta evident al nostre entorn. Sense anar més lluny, el famós ChatGPT ha irromput a les nostres vides aconseguint transformar diversos sectors. Per aquest motiu i per intentar comprendre aquest nou paradigma, Eric Risco d'IT Jobs Andorra, protagonitzarà el pròxim dimecres 11 d'octubre en el marc del cicle Speakers'Corner de l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany, la xerrada 'Què ens pot aportar un plugin de ChatGPT al nostre negogi?'. Una ponència on s'exposarà al públic assistent el seu potencial veient casos d'ús dels LLMs, prompt engineering i ChatGPT.

De fet, la xerrada forma part de 'Talent Sessions', unes sessions que han organitzat conjuntament Hive Five Coworking i Ingeni Coworking amb l'objectiu d'acompanyar als emprenedors i startups del país. "Considerem que al país estan succeint moltes coses interessants i volem que la gent pugui seguir treballant des d'aquí" assegurava el director de Hive Five Coworking, Martí Batalla, mentre afegia que "és indispensable que la gent d'Andorra estigui connectada al món".

Tots dos coworkings ja havien organitzat aquest passat mes de juny l'esdeveniment 'Gràcies Talent' per a fer valdre l'ecosistema emprenedor d'Andorra reunint el talent de present i futur del país. Una trobada que va tenir lloc a la terrassa panoràmica del Fènix Hotel (The RoofTopVan by Daguisa Hotels) i on van assistir més de 150 persones. "Teníem clar que havíem d'anar més enllà" ha apuntat Batalla.

Aquesta xerrada, concretament, se centrarà en aspectes bastant tècnics de la intel·ligència artificial com els seus usos i les oportunitats de negoci que pot tenir tot i que, tal com ha remarcat Batalla, no pretén ser cap conferència de caràcter magistral, ans al contrari, busca estar oberta a la participació i a les aportacions de tothom "És important que hi hagi molta comunicació i interacció del públic. No volem aportar només el punt de vista dels ponents" ha assegurat el director de Hive Five.

A partir d'ara i de manera quinzenal, doncs, els dos espais s'alternaran per acollir formacions, xerrades i activitats amb les quals pretenen potenciar la creació de sinergies, networking i oferir informació de qualitat sobre els temes i qüestions que més interessen a l'ecosistema emprenedor d'Andorra. Aquest mes d'octubre tindran lloc tres xerrades més, la primera de les quals se celebrarà el dimecres 25 a càrrec de Delby i durà com a títol "Early sources of funding: Incubators, accelerators, crowdfunding and business angels". Per altra banda, el 19 i el 24 d'octubre tindran lloc al Roc Blanc, respectivament, les ponències "Líder – Coach. El líder del SXXI" impartida per Nacho Martín de Whoop coaching and consulting i "El teler daurat" que anirà a càrrec de Beatriz Flamini i Jessica Rivera d'Aumentium i versarà sobre l'experiència de Flamini de permanència en una cova, totalment aïllada de l'exterior, durant 500 dies.