Dilluns 29 d'abril de 2024
|
15:49 H
El restaurant d'Unnic.
El restaurant d'Unnic. (Foto: M. P.)
Empresa

Unnic obre les reserves pels sopars de Nadal i Cap d'Any

Andorra la Vella.- El centre d'oci integral Unnic ja té la vista posada en les celebracions de Nadal i els menús que s'oferiran tant per a empreses i grups com per a particulars en El Restaurant del recinte.

Per tal d'anticipar-se i donar el millor servei, l'equipament ja ha obert les reserves per a qui desitgi celebrar els sopars de Nadal i de Cap d'Any. Així doncs, les reserves es poden fer demanant cita a través del telèfon +376 747 847 i, en els pròxims dies, també es podran sol·licitar a través de la seva pàgina web.

Els menús per a empreses i grups, tots a partir de 10 persones, tant típics els dies previs a les festes de Nadal, seran vàlids a partir del dia 15/11.

L’oferta gastronòmica nadalenca busca refermar l’aposta per la qualitat que ha distingit a Unnic al país des de la serva obertura el passat 4 de març. És per això que en els menús ideats pel Xef d’El Restaurant, peixos com el turbot, mariscs com el llamàntol, i carns de les millors qualitats regnaran en els plats principals, que seran acompanyats d’una alta creativitat en les elaboracions d’aperitius, entrants i postres, tot perfectament maridat amb la selecció especial de vins negres, blancs i xampanys realitzada per la sommelier d'Unnic.

I per les famílies amb nens i nenes Unnic també ha pensat un menú per les dates més especials i que seran del gust dels més petits i petites de la casa.

Els preus dels menús de Nadal per a grups i empreses varien entre els 60 i 97 euros, i els exclusius Menú de la Nit de Nadal i Menú de Cap d’Any es situen en els 190 i 290 euros respectivament (infantil 35 euros). El menú de la última nit de l’any inclou també l’accés a la Discoteca on tindrà lloc un brindis especial amb el seguiment de les campanades, així com la Festa i cotilló posterior a partir de les 00:30 hores. 

Des d'Unnic també es destaca, però, que les persones que només vulguin celebrar el Cap d'Any a la discoteca a la festa que donarà el tret de sortida a l’any nou (a partir de les 00.30 hores), tan sols hauran de pagar el preu d'accés que es farà públic properament. Més informació a unnicandorra.com.

Notícies relacionades