Diumenge 12 de maig de 2024
|
12:42 H
Les creadores de l'eina Supernova, Susana Teixidó, Antonia Farreras i Susana Jiménez.
Les creadores de l'eina Supernova, Susana Teixidó, Antonia Farreras i Susana Jiménez. (Foto: )
Speaker's Corner

Supernova, una eina de neteja energètica per alliberar dolor i desbloquejar processos

Escaldes-Engordany.- Supernova és una tècnica energètica que combina el que nosaltres en diem El Camp amb la tècnica de l’Sphere Reset. El cas és que hi ha un Camp d’Informació invisible per cada sistema creat i només cal connectar-se per trobar les dades. Quina informació? La que es necessiti per poder ajudar-te a desbloquejar traumes, fòbies, pors, addiccions, pèrdues i qualsevol cosa que et preocupi.

Per l’altre costat tenim l’Sphere Reset que és una tècnica energètica que com el seu nom indica, fa un RESET a totes aquelles informacions nocives i contaminants que es troben en el teu Camp d'Informació. Tot està connectat entre si, com un conjunt de fractals. Aquesta és la raó, per la qual cosa l'explicació al que ens passa repetidament té una infinitat de factors implicats i connectats. Sphere Reset proposa, de forma progressiva, una neteja integral de tota la contaminació a les diferents esferes.

Supernova és una tècnica presencial on la persona que fa el treball exposa el problema o la limitació. Es busca la informació en el seu Camp i una vegada es troba la informació s'aplica l'Sphere Reset fins que aquesta informació limitant o contaminada queda neta i harmonitzada. Les neteges es fan per descontaminar aquells sistemes que estan intoxicats i fer RESET a les estructures implantades i imposades que ens programen des del néixer per anar caient en l'eterna repetició dels bloquejos i ferides que anem arrossegant des de sempre.

La finalitat d'aquest treball és poder alliberar tots els condicionants que ens fan repetir dolors, sofriments i patrons automàtics limitadors, per poder viure lliures i amb consciència plena. Aquesta alliberació fa que de forma natural la naturalesa del nostre SER es manifesti amb totes les seves facetes internes, repercutint progressivament en les relacions, en el nostre entorn i poder recuperar l'equilibri en tots els sentits.

Així mateix, obrir un espai a la nostra capacitat de percebre la Vida tal com és, des d'una visió menys contaminada. Aquesta és la forma que ens portarà a generar les condicions i el potencial amb què hauríem d'haver nascut. Amb l'objectiu de Re-connectar amb el nostre esperit i recuperar el poder personal.

"La Vida és moviment i de forma natural tot es transforma i creix, llavors perquè no dirigir la nostra atenció a eliminar tot allò que ens bloqueja? I recuperar al màxim la nostra Essència més lliure i descontaminada".