Dissabte 27 d'abril de 2024
|
10:34 H
L'espai del Show Dinner d'Unnic.
L'espai del Show Dinner d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

La música d’Estopa protagonitza la segona actuació dels concerts tribut a Unnic

Andorra la Vella.- Després de l'èxit de la primera actuació del nou cicle de concerts tribut, Unnic presenta aquest divendres divendres 27 d'octubre una nova proposta dedicada a Estopa. Així, el grup 'Cacho a Cacho' farà un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'. La proposta, que donarà el tret de sortida a partir de les 23 hores, serà gratuïta per als accionistes del recinte i tindrà un preu de 10 euros per a la resta del públic.

Aquesta, però, no serà l'única proposta musical d'Unnic per al cap de setmana. Així doncs, Patricia Mantovani (27 d'octubre a les 23.30 hores) i Angel de Andrés (28 d'octubre a les 23.30 hores) protagonitzaran el Red Bar Dj Set d'aquesta setmana. També hi haurà una nova sessió del Red Bar Sound (28 d'octubre a les 21.30 hores) amb el grup Double Soul Music, una combinació de saxo i veu, fluint en els millors èxits.

En el cas del Music Bar, Dj Victor Magan & Dj Blade faran ballar el públic el divendres 27 a partir de les 00.30 hores i Dj Blade & Dj Renzo ho faran el dissabte 28 de les 23 a les 5 hores. Finalment, també hi haurà una nova proposta del 'Gin tonight', que començarà a les 23 hores de dissabte amb INDEE, la cantant, rapera i ballarina amb un estil únic i música barreja de hip-hop, afrobeats i ritmes llatins.

I per als més amants del futbol, Unnic torna a oferir el clàssic entre l'FC Barcelona i el Reial Madrid amb una pantalla de grans dimensions que s'ubicarà a la discoteca. A banda de gaudir del partit, que donarà el tret de sortida a les 16.15 hores, el recinte també inclou dinar per qui ho desitgi. La informació detallada es publicarà aquesta setmana a la pàgina web www.unnicandorra.com.

Notícies relacionades