Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:05 H
La façana d'Andbank.
La façana d'Andbank. (Foto: MyAndbank)
Sector financer

Dipòsit Myandbank amb un tipus d'interès del 5%

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, amb motiu de la Fira d’Andorra, llança el dipòsit Myandbank amb un tipus d'interès del 5% TAE amb un termini de dos mesos per als que domiciliïn la nòmina.

Aquest dipòsit es podrà contractar fins al 10 de novembre, des de 3.000 euros fins a 100.000 euros. L’única condició per poder obtenir el 5% d’aquest dipòsit és la domiciliació de la nòmina al compte de Myandbank abans del venciment del dipòsit. En el cas que al venciment del dipòsit el client no tingui la nòmina domiciliada, s’abonarà l’interès del compte corrent remunerat, un 2%.

El llançament d’aquest dipòsit se suma a la resta de productes de l’entitat, que manté vigent el compte corrent sense comissions al 2% i el dipòsit al 3% a sis o dotze mesos.

Fira d’Andorra

Myandbank estarà a la fira d’Andorra amb nombrosos regals i sortejos. Hi haurà un Trivial, en el que hi podrà participar tothom qui vulgui amb la possibilitat de guanyar molts premis. A més, per als clients que visitin Myandbank a la fira, cada dia se sortejarà un iPhone 14. Igualment, els nous clients que durant la fira es donin d’alta tindran premi i, a més, podran participar en el sorteig de l’iPhone.

Notícies relacionades