Dilluns 29 d'abril de 2024
|
02:33 H
El cartell de la festa de Halloween a Unnic.
El cartell de la festa de Halloween a Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Festa de Halloween amb DJ Blade i DJ Shin a Unnic

Andorra la Vella.- Unnic se suma a la celebració de Halloween amb sessions de DJ a la discoteca del recinte. D'aquesta manera, DJ Blade i DJ Shin oferiran el millor del seu repertori aquest dimarts, a partir de les 23 hores, en una festa adreçada al públic major d'edat.

Blade destaca per ser un DJ 'crossover' que es mou entre diferents gèneres, des de la música electrònica fins al hip-hop. Es tracta d'un habitual a les nits d'Unnic que s'ajuntarà amb un altre conegut del recinte com és DJ Shin, qui també ha ofert la seva música anteriorment al Music Bar.

Les propostes musicals continuaran la nit de Halloween amb una nova sessió del Red Bar DJ Set. En aquesta ocasió, la DJ i productora Ciretek serà l'encarregada de fer ballar els assistents a partir de les 23.30 hores.

De manera paral·lela, i amb motiu de la celebració de la Castanyada, Unnic també repartirà castanyes entre els usuaris del Gran Casino d'Andorra.

Èxit en el concert tribut a Estopa

Fins a 400 persones es van apropar a Unnic per gaudir del concert tribut a Estopa que el grup 'Cacho a Cacho' va oferir divendres passat. Durant l'actuació, els intèrprets van fer un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'.

Es tracta del segon concert d'aquestes característiques que té lloc a Unnic després del tribut a The Police que es va celebrar el 13 d'octubre. La tercera proposta del cicle tindrà lloc durant el mes de novembre i es donarà a conèixer en els propers dies.

Una altra de les propostes que va tenir un èxit de participació va ser la retransmissió del partit que enfrontava el FC Barcelona i el Reial Madrid a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, on el públic va poder gaudir de l'espectacle a través d'una pantalla de grans dimensions situada a la zona de la discoteca.

Notícies relacionades