Dissabte 27 d'abril de 2024
|
08:12 H
Banderes europees a l'edifici de la Comissió Europea.
Banderes europees a l'edifici de la Comissió Europea. (Foto: Arxiu ANA)
Internacional

L'AR+I adjudica l’estudi d’impacte econòmic de l’acord d'associació, que estarà enllestit a l'abril

Andorra la Vella.- Andorra Recerca i Innovació ha adjudicat el concurs per a la contractació de l'estudi d’impacte econòmic de l’acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea. El patronat de l'AR+I, com a òrgan de contractació, reunit aquesta setmana ha acordat adjudicar-lo a l’empresa Knowledge Sharing Network (KSNET), especialitzada en estudis d’impacte econòmic i social, perquè ha estat la firma que ha obtingut una major puntuació al concurs.

Es van interessar pel concurs fins a set candidatures i, finalment, se’n van acabar presentant tres. El 26 d’octubre es van obrir les propostes metodològiques i d’execució de les tres candidatures. Un cop avaluades les propostes tècniques, el 3 de novembre es va procedir a l’obertura de les ofertes econòmiques de les tres empreses candidates.

L'AR+I valora el projecte guanyador com una proposta metodològica sòlida, pertinent, aplicable i adaptada a la realitat andorrana, presentada, a més, de manera detallada i explicant amb precisió què s’espera obtenir de cadascuna de les anàlisis que es realitzaran.

De la mateixa manera, es considera que la proposta d’execució presentada no només dona garanties que l’estudi podrà estar disponible a final d’abril del 2024 sinó que també ofereix mecanismes de control permanent de la qualitat dels treballs realitzats. L’equip destinat al projecte és alhora transversal i especialista i compta amb economistes amb una gran experiència i que han realitzat estudis similars als que ara es contracten en agències de la Comissió Europea.

Notícies relacionades