Dimecres 29 de maig de 2024
|
23:12 H
L'acord entre Ordino Arcalís i KIA per a la pròxima temporada.
L'acord entre Ordino Arcalís i KIA per a la pròxima temporada. (Foto: Ordino Arcalís)
Empresa

Impuls a la mobilitat sostenible a Ordino Arcalís

Andorra la Vella.- Ordino Arcalís ha presentat KIA com a nou patrocinador de l’estació per a la pròxima temporada en un acord amb el qual l’empresa d’automoció sud-coreana proporcionarà vehicles híbrids endollables i elèctrics nous al domini. D’aquesta manera, i de la mà del concessionari Eix Motor, Ordino Arcalís disposa de dos Kia Sorento i un Kia Sportage per ajudar en el desenvolupament de les tasques dels treballadors de l’estació i fent així un pas endavant més en la seva voluntat de continuar reduint les emissions de CO2.

L’acord es va ratificar en un acte en què van estar presents el director d’Ordino Arcalís, Israel Ramonet; el director d’operacions de Grandvalira Saetde, Secnoa i PGI, Thomas Thor-Jensen; el Senior Marketing Manager de Kia, Alfredo Guerra; i el gerent d’Eix Motor Andorra, Toni Massana, i preveu també mostrar a pistes els nous models 100% elèctrics de la marca, com el SUV de 7 places Kia EV9 i el Kia EV6 GT, aquest últim d’una línia més esportiva.

Nous carregadors per a vehicles elèctrics

Cal recordar que, en la seva aposta per a la mobilitat elèctrica, Ordino Arcalís ha incorporat enguany sis nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb la voluntat que els clients que visitin l’estació puguin estar tranquils que els seus cotxes estaran carregats després d’haver gaudit del dia a l’estació.

Des d’octubre de 2020 la vall és Reserva de Biosfera de la Unesco, una distinció que s’atorga als indrets que vetllen per la conservació del patrimoni natural i el desenvolupament econòmic i humà. Aquesta distinció s’ha ampliat a Ordino Arcalís, que ha estat reconeguda com a 'Empresa Compromesa amb la Reserva de Biosfera'. A més, enguany Ordino també ha estat inclosa en la seva llista de 'Millors Pobles Turístics de 2023' per part de l’Organització Mundial del Turisme, un reconeixement als pobles que estan liderant el camí en la preservació de les zones rurals i la promoció dels seus valors culturals, fomentant també la sostenibilitat econòmica i ambiental de la zona.