Dissabte 11 de maig de 2024
|
14:57 H
Una actuació del festival de jazz d'Escaldes-Engordany a la plaça Coprínceps.
Una actuació del festival de jazz d'Escaldes-Engordany a la plaça Coprínceps. (Foto: Arxiu ANA)
Speaker's Corner

Vespres musicals per dinamitzar el comerç i la restauració de la plaça Coprínceps

Andorra la Vella.- Amb la voluntat de dinamitzar els establiments comercials i de restauració de la plaça Coprínceps, l'hotel Roc Blanc presenta un seguit d'actuacions musicals que tindran lloc cada dijous al vespre durant aquest mes de desembre de la mà d'artistes del país. Segons s'ha explicat des de l'organització, un dels objectius és organitzar activitats en aquest espai "privilegiat" d'Escaldes-Engordany per tal d'animar a la ciutadania a completar el recorregut de l'avinguda Carlemay i arribar fins a la part alta de la parròquia.

Les propostes musicals tenen una durada de dues hores, de les 19.15 a les 21.15 hores, i són a càrrec d'artistes andorrans. Malgrat que al desembre és quan hi haurà un major volum d'actuacions, la primera cita del cicle ja va tenir lloc el 30 de novembre amb DJ Helder Barro com a protagonista.

Així doncs, de cara a aquest dijous 7 de desembre serà el torn de Ladis B; l'altra setmana, el dijous 14, es preveu un espectacle a càrrec de Joan acoustic simulator; el dijous 21 serà el torn d'escoltar la música de Quim Salvat i el dijous 28 es clouran els esdeveniments amb una proposta de jazz de la mà de By Old School.

La celebració d'aquests concerts, que són gratuïts, serviran per determinar el funcionament de la proposta i decidir, per tant, la continuïtat d'aquest format d'actuacions de cara al 2024. Amb tot, des de l'organització s'espera que aquest reclam ajudi, amb el pas del temps, a convertir la plaça Coprínceps en un espai de socialització i dinamització dels comerços i restaurants de la zona.