Dissabte 11 de maig de 2024
|
09:45 H
La motivadora espiritual, Isabel Bernabéu.
La motivadora espiritual, Isabel Bernabéu. (Foto: )
Speaker's Corner

Trobada de Llum

Escaldes-Engordany.- Aquestes fascinants trobades ens submergeixen en l'exploració d'un tema universal però moltes vegades confús: el pas al més enllà. No només revelant com creuem sense fre cap a l'altra banda, sinó també com viure de manera plena mentre estem en aquest món.

La premissa fonamental és canviar l'enfocament de “com morir” a “com viure”. En comptes de témer la transició inevitable, ens submergirem en l'essència mateixa de la vida i descobrirem com mantenir una connexió constant amb la font d'energia que ens impulsa. La xerrada s'endinsarà en la comprensió de la nostra pròpia energia vital i com podem manejar-la per viure de manera autèntica i en harmonia amb el nostre ésser més profund.

Un aspecte crucial que abordarem és la distinció entre la veu del nostre ego i la veu de la nostra ànima. A la vida quotidiana, aquestes dues veus de vegades s'entrellacen, generant confusió i conflicte. Isabel ens proporcionarà les eines necessàries per discernir entre totes dues, permetent prendre decisions més alineades amb el nostre propòsit i veritable essència.

Aquestes xerrades reveladores es materialitzaran en una sessió de preguntes, on cada assistent podrà aprofundir en els conceptes compartits i aclarir les seves inquietuds. Ens submergirem en una poderosa sanació col·lectiva, on cadascun dels assistents tindrà l'oportunitat de treballar i guarir les memòries i registres. Aquestes són les empremtes deixades pel pas de l'ànima al llarg de la seva trajectòria i que són essencials per a la seva evolució.

Cada trobada de llum ens ofereix l'oportunitat única d'explorar, aprendre i curar-se. Isabel Bernabeu ens convida a travessar aquest llindar sense frens, aprofitant la saviesa mil·lenària i els ensenyaments que el nostre propi ésser anhela revelar. Aquest no és només un esdeveniment, sinó una experiència transformadora que ens recordarà la interconnexió profunda entre la vida i la mort, entre el nostre present i l'etern fluir de l'univers.


*Motivadora Espiritual