Dimarts 30 d'abril de 2024
|
01:50 H
El cartell promocional de Rodi.
El cartell promocional de Rodi. (Foto: Rodi Motor Services)
El cartell promocional de Rodi.
El cartell promocional de Rodi. (Foto: Rodi Motor Services)
Empresa

Rodi es trasllada a Epizen

Andorra la Vella.- Rodi Motor Services ha anunciat el trasllat del seu taller a Epizen, que oferirà els seus serveis cada dia a partir d'aquesta mateixa setmana. El local compta amb unes instal·lacions de més de 1.000 metres quadrats. L'espai es distribueix entre una zona de taller, un magatzem de gran capacitat amb un estoc de més de 2.000 pneumàtics de les millors marques i preus, i un servei de custòdia de pneumàtics gratuït per guardar les rodes de temporada.

Rodi Andorra disposa d'un ampli equip de professionals especialitzats en diferents àrees que assessoren i atenen qualsevol necessitat que tingui el conductor amb el seu vehicle. Entre els serveis més habituals, destaquen el canvi de pneumàtics, guarda pneumàtics, revisions, frens, bateries, amortidors, càrrega d'aire condicionat i diagnosi d'avaries, entre d'altres.

A més, el nou taller introdueix una millora important, afegint elements que perfeccionen l'experiència de compra i servei al client. En les noves instal·lacions destaca una zona de recepció amb servei de wifi gratuït, una zona d'espera amb punts de càrrega per a mòbils, una màquina de cafè i una zona infantil.

Plataforma web per a reservar cita

Rodi Motor Services està compromès amb la millora de l'experiència de compra de les persones que tenen una necessitat d'assistir al taller. Un exemple d'això és la botiga en línia rodi.ad, que es va llançar fa un any convertint-se en la primera del país. En aquesta plataforma els clients poden comprar els seus pneumàtics, programar una revisió per al seu cotxe o demanar cita amb el taller fàcilment.

Notícies relacionades