Dijous 02 de maig de 2024
|
20:16 H
Valeria Berisso.
Valeria Berisso. (Foto: Valeria Berisso)
Speaker's Corner

Valeria Berisso: 'Malauradament la societat està desconnectada amb l'energia, l'única consciència és la salut'

Andorra la Vella.- En una societat on la salut femenina ha de ser una prioritat, Valeria Berisso presenta 'Neteja d'úter i energia sexual'. Una xerrada per prendre consciència i incitar a la dona a connectar amb el llinatge femení, ja que en l'actualitat "malauradament la societat està desconnectada amb l'energia, l'única consciència és la salut". L'acte se celebrarà a l'hotel Roc Blanc el dimarts 19 a les 19.30 hores amb accés gratuït per a totes les persones que vulguin assistir.

Les energies de les persones amb qui es té relació i les memòries ancestrals que guarda el cos predeterminen el benestar de la dona, aquests seran alguns dels temes que Berisso abordarà.

Altrament, assegura que l'entorn actual afecta com a desestabilitzador emocional, "tot això s'ha de sanejar, vivim en una societat masculina amb un ritme accelerat, consumista i desenfrenada".

La professional de descodificació convida a totes "les dones que els hi han tret l'úter, encara que no el tinguin físicament, tenen l'energia i la memòria".

Berisso ofereix sessions privades per a homes i dones amb protocols i la tècnica del pèndol hebreu per tractar la neteja d'úter. Insisteix a fer tractaments preventius, ja que durant la intimitat es crea una connexió carnal i un intercanvi d'energies que produeix una contaminació.

Notícies relacionades