Diumenge 28 d'abril de 2024
|
02:10 H
El Pare Noel a les pistes de Grandvalira Resorts.
El Pare Noel a les pistes de Grandvalira Resorts. (Foto: Grandvalira Resorts)
Empresa

Un Nadal ple d'activitats i propostes màgiques a Grandvalira Resorts

Andorra la Vella.- Les estacions de Grandvalira Resorts ja ho tenen tot a punt per rebre el Nadal amb un ampli ventall de propostes nadalenques i d’aventura per a tota la família, acompanyades com és habitual de les activitats màgiques com el múixing o les sortides en motos de neu, els àpats a les terrasses més icòniques de les estacions o els sopars sota els estels.

Les activitats més típicament nadalenques són sempre les grans protagonistes per aquesta època a Grandvalira Resorts. Així, enguany no faltaran les baixades de torxes a Soldeu, el 31 de desembre a les 18 hores a la pista Ós, i al Pas de la Casa, el 5 de gener a la pista directa. Aquesta segona anirà seguida de l’arribada dels Reis d'Orient, a qui se’ls donarà la benvinguda amb la tradicional cavalcada i un gran espectacle de focs artificials. Els petits esquiadors, de 6 a 12 anys, també tindran el seu protagonisme i podran participar en la baixada de llumetes de Soldeu el dia 3 de gener. Ambdues baixades de Soldeu comptaran amb el Demo Team, que farà el descens amb un espectacular vestit de llums led.

La persona més buscada aquests dies, el Pare Noel, visitarà el dia 24 de desembre els jardins de neu del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp per acompanyar els petits esquiadors en les seves primeres baixades, així com les escoles de Soldeu, El Tarter i Canillo el mateix dia 24 perquè els nens i nenes li puguin expressar els seus desitjos més especials.

Els visitants a Ordino Arcalís podran trobar-se el Pare Noel esquiant per l’estació els matins a partir d’avui i fins al dia de Nadal de 10 a 12 hores. Després visitarà els jardins de neu i, de 13 a 15 hores, estarà disponible al restaurant de Planells per a qui li vulgui fer arribar els seus desitjos.

Aquells que vulguin una trobada més especial i íntima amb el Pare Noel, se’l pot visitar acompanyat dels seus follets al restaurant de la Cow Bella de Pal Arinsal el 22 de desembre; fer un berenar-sopar amb ell a Canillo els dies 22 i 23, o berenar vora el foc i fer manualitats amb ell a la Cabaneta d’Incles d’Epic Andorra cada dia fins al 23.

Aprendre a Grandvalira Resorts aquest Nadal

Les escoles de les diferents estacions estaran al 100% operatives durant les festivitats per oferir al visitant l’ampli ventall de programes d’aprenentatge que ofereixen per a totes les edats, nivells i disciplines. Així, tothom qui vulgui pot aprendre o millorar la seva tècnica no només en esquí i snowboard, sinó també en Freestyle i Freeride. Per fer-ho, tots els sectors de les estacions compten amb zones de debutants altament preparades i que a més gaudeixen actualment d’unes bones condicions per a la pràctica de l’esquí. Als jardins de neu, els més petits podran iniciar-se en l’snowboard amb la metodologia Burton Riglet, un programa innovador i progressiu que en facilita l’aprenentatge d’una forma segura.

Notícies relacionades