Dissabte 27 d'abril de 2024
|
23:09 H
La portada de la IAG desenvolupada pel grup Pyrénées.
La portada de la IAG desenvolupada pel grup Pyrénées. (Foto: Grup Pyrénées)
L'interface de la IA Generativa del Grup Pyrénées.
L'interface de la IA Generativa del Grup Pyrénées. (Foto: Grup Pyrénées)
Innovació

Grup Pyrénées presenta un Assistent Nadalenc amb IA Generativa inspirat en els Reis Mags de l’Orient

Andorra la Vella.- El Grup Pyrénées, a través de l'empresa Enzyme, de la qual n'és soci de referència, ha fet un pas més en la utilització de la intel·ligència artificial de cara a les festes de Nadal. Així doncs, conjuntament amb la firma Revo, ha presentat un assistent nadalenc impulsat per Intel·ligència artificial generativa amb personalitat pròpia: els 'Reis Mabots'

En aquest sentit, la missió de l'assistent serà assistir les persones en totes les necessitats, dubtes o peticions relacionades amb Nadal. L'usuari escollirà el seu Rei d'Orient preferit i a partir d'allí seran Melcior, Gaspar i Baltasar qui explicant acudits, faran recomanacions de regals, de pel·lícules, de temes musicals o proposen receptes per a la nit de Nadal.

Si l'usuari ho necessita i els ho demana, els 3 Reis d'Orient també ajuden a explicar a la seva àvia quina és la seva feina o li dona pistes de com trobar punts en comú amb el cunyat de torn durant el sopar nadalenc. La iniciativa busca acostar la tecnologia de la intel·ligència artificial generativa a un públic més ampli, tot brindant una experiència propera i amigable.

Pel que fa a la tecnologia que s'ha emprat per a crear-lo, cal tenir en compte que el desenvolupament de l'assistent, s'ha fet amb tecnologia d'IBM watsonx Assistant, i està disponible a través d'un xat en línia accessible a la web strategicplatform.enzyme.biz/navidad-2023.