Diumenge 28 d'abril de 2024
|
00:15 H
Imatge campanya Mes del blanc de Pyrénées Andorra
Imatge campanya Mes del blanc de Pyrénées Andorra (Foto: )
Tendències

Dormir entre el confort i l’elegància

Andorra la Vella. - Qui diu que el descans no pot estar envoltat d’elegància? Des d’avui ja és possible gràcies a la campanya que inicia Pyrénées Andorra amb la intenció de transformar les hores de descans en moments de confort i elegància. I és que el centre comercial s’endinsa, des d’avui, en el mes del blanc amb descomptes de fins al 50% en una acurada selecció d’articles de la llar.

Llençols, fundes nòrdiques, mantes, cobrellits, edredons, coixins, tovalloles, estovalles, entre altres articles, formen part del mes del blanc que s’allargarà fins al 25 de febrer. Una oportunitat per submergir-te en la suavitat i la qualitat excepcional de les marques que estan disponibles a la tercera planta de Pyrénées Andorra. La campanya també inclou els productes de les seccions de Textura i Ofelia.

Sempre és un bon moment per deixar entrar aires nous a casa i no caure en la monotonia domèstica. I si, per exemple, estàs en plena mudança, el mes de blanc brinda aquella oportunitat per comprar articles indispensables per casa a preus interessants.

Notícies relacionades