Dissabte 27 d'abril de 2024
|
20:37 H
El Red Bar d'Unnic, ubicat a la segona planta del Gran Casino d'Andorra.
El Red Bar d'Unnic, ubicat a la segona planta del Gran Casino d'Andorra. (Foto: Unnic)
Empresa

Unnic incorpora la cuina nikkei a la carta del Red Bar

Andorra la Vella.- Unnic continua presentant novetats gastronòmiques als diferents espais de restauració del recinte. D'ara endavant, la carta del Red Bar, situat a la segona planta del Gran Casino d'Andorra, incorpora una àmplia oferta gastronòmica de la cuina nikkei, una fusió entre l'ADN culinari del Perú i el del Japó. La cuina nikkei es descriu com una combinació entre les tècniques i el caràcter de la cuina japonesa junt amb el fet de recórrer als productes i els amaniments peruans.

Nikkei fa referència als emigrants japonesos i a la seva descendència, una comunitat que va arribar al Perú a finals del segle XIX. Van ser ells els que van introduir l'ús del peix i un dels casos més famosos va ser l'evolució del cebiche amb peix cru, més proper al sashimi nipó.

D'aquesta manera, la carta del Red Bar ofereix al públic plats tradicionals d'aquesta cuina com la sopa de miso yuzu amb fideus d'arròs, causa limenya, 'cebiche' o tàrtar de tonyina. A més, en aquest espai d'Unnic, els visitants també trobaran plats de la cuina japonesa com el sushi, el sashimi o el niguiri. Tot amenitzat amb espectacles de música en viu i DJs.

Notícies relacionades