Dissabte 27 d'abril de 2024
|
09:47 H
La Saboneria guanyadora del premi a la botiga més sostenible.
La Saboneria guanyadora del premi a la botiga més sostenible. (Foto: Cambra de Comerç)
Martí Motors guanyadora com la millor botiga d'Andorra.
Martí Motors guanyadora com la millor botiga d'Andorra. (Foto: Cambra de Comerç)
Consum

La Festa del Comerç de la Cambra aplega més de 150 persones

Andorra la Vella.- La primera edició de la festa del comerç ha reunit a més de 150 persones entre representants institucionals i associacions de comerciants del país per donar el tret de sortida a la commemoració dels 30 anys de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.

Segons informen des de l'organisme, l'objectiu d'aquesta iniciativa, que ha pres el relleu del concurs d'aparadors de Nadal celebrat durant 25 anys, ha sigut consolidar el teixit comercial com a referent del sector amb l'ambició de ser la plataforma que identifiqui, reconegui i projecti els establiments, iniciatives empresarials i professionals del comerç que contribueixen a la millora de la competitivitat i projecció del comerç dins i fora del país.

Un altre dels aspectes ha estat promoure la cohesió i l’enfortiment de la xarxa relacional del sector comercial. En aquest sentit, l’esdeveniment ha estat un espai de trobada, referència i 'networking' per als professionals del comerç, oferint oportunitats per al creixement i la col·laboració.

D’aquesta manera, destaquen que la voluntat ha sigut fomentar la innovació i la millora continuada del comerç i que, precisament, la festa del comerç també hagi servit com a escenari per presentar iniciatives que incideixin tant en aquesta millora com per reconèixer l'esforç de les empreses.

Així doncs, el jurat encarregat de seleccionar els guanyadors ha premiat les iniciatives en les següents categories: premi a la millor botiga de l'any; a la trajectòria professional; al millor projecte o iniciativa comercial; al millor aparador de Nadal; a la proposta més creativa i innovadora; a la botiga més sostenible; i a la millor gestió de les xarxes socials.

Finalment, ressalten que els guardons que s'han entregat en aquesta primera edició de la festa del comerç han estat dissenyats per l’artista andorrana Ingrid Román, qui utilitza materials reciclats i també fustes procedents de boscos sostenibles europeus.

 

Notícies relacionades