Dijous 09 de maig de 2024
|
09:41 H
La Nutribullet XXL d'Fnac Andorra és ideal per a famílies
La Nutribullet XXL d'Fnac Andorra és ideal per a famílies (Foto: Fnac Andorra)
L'airfryed Ariete XXL disposa de set programes per cuinar diferents aliments
L'airfryed Ariete XXL disposa de set programes per cuinar diferents aliments (Foto: Fnac Andorra)
La Cosori Premium Smmart Chef Edition d'Fnac Andorra inclou una app per seguir les receptes des del mòbil
La Cosori Premium Smmart Chef Edition d'Fnac Andorra inclou una app per seguir les receptes des del mòbil (Foto: Fnac Andorra)
La Moulinex Easy Fry & Grill Digital combina l'opció de fregir o cuinar aliments al grill
La Moulinex Easy Fry & Grill Digital combina l'opció de fregir o cuinar aliments al grill (Foto: Fnac Andorra)
L'Fnac Andorra disposa de llibres amb receptes per fer a la fregidora d'aire
L'Fnac Andorra disposa de llibres amb receptes per fer a la fregidora d'aire (Foto: Fnac Andorra)
Tendències

Més sabor i millor textura amb les airfryed

Andorra la Vella.- Els fregits o la “fritanga” és una forma de cocció a evitar, però amb el sorgiment de les fregidores d’aire, més conegudes com a airfryed, podem gaudir dels fregits de manera saludable.

Un dels aspectes a tenir en compte a l’hora de comprar la fregidora d’aire és la seva capacitat. En el cas que cuinem per un nucli familiar de quatre persones (o més) la millor opció seria una airfryed de 7 litres com la Nutribullet XXL que es presenta com la tot terreny del seu sector. Aquesta rosteix, forneja i fregeix a la perfecció porcions familiars. Alhora, redueix el temps de cocció i la quantitat d'oli necessari per obtenir tots els nutrients necessaris de cada aliment.

També per a famílies grans destaca la fregidora d’aire Ariete XXL de 5,5 litres. Aquesta presenta fins a set programes dissenyats per a preparar aliments amb només una sola cullerada d’oli (80% menys de greix) amb un temporitzador ajustable de fins a seixanta minuts. Sense dubte, una bona opció per productes congelats i arrebossats.

Si busquem un entremig quan a capacitat la millor aliada és la fregidora d’aire Cosori Premium Smmart Chef Edition. Un dels seus trets diferenciadors passa per incloure una app que permet seguir les receptes des del telèfon mòbil i canviar els ajustaments sense moure’t de lloc. A més, els seus onze ajustaments converteixen el model en un producte Premium.

Finalment, dins el món de les fregidores d’aire s’erigeix la Moulinex Easy Fry & Grill Digital que com el seu nom indica combina l’opció de fregir aliments o bé fer-los al grill. Aquesta disposa de vuit programes automàtics i fins a setze funcions de cocció. Patates fregides, verdures, arrebossats, pollastre, pizza, peixos i un llarg etcètera poden passar per aquesta fregidora que treballa entre els 80 i 200 graus de temperatura.

Ja has decidit quina fregidora d’aire et quedes? Doncs ara només et falta fer-la funcionar. Aquí et deixem aquest llibre de receptes vegetarianes de Michelle Anderson perquè li treguis tot el suc possible a la teva nova companya de cuina.

 

Notícies relacionades