Dimecres 29 de maig de 2024
|
22:46 H
La seu social d'Andbank.
La seu social d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank explorarà el potencial de la IA per als seus banquers de la mà de GPTadvisor

Escaldes-Engordany.- Andbank ha anunciat una aliança amb GPTadvisor, la 'wealthtech' d'IA liderada per Salvador Mas, per explorar el potencial de la IA per a l'eficiència i la qualitat del servei ofert pels seus banquers.

Les solucions d'IA de GPTadvisor seran implementades a Andbank de manera progressiva. L'objectiu marcat en una primera fase és crear un grup de treball per explorar el potencial de l'aplicació per a l'accés dels banquers a dades detallades sobre els productes i oportunitats d'inversió oferts per l'entitat. L'objectiu marcat, indiquen, és permetre als professionals respondre "ràpidament a les necessitats i consultes dels clients, millorant així l'agilitat en la presa de decisions". "Estem encantats d'explorar juntament amb GPTadvisor l'arribada de la intel·ligència artificial al nostre model de servei bancari. Aquesta aplicació no només millorarà l'eficiència operativa, sinó que també elevarà l'experiència del client en oferir anàlisis més precisos i personalitzats", ha valorat el CIO d’Andbank, Javier Planelles.

En una segona etapa, GPTadvisor buscarà oferir als banquers la capacitat de realitzar anàlisis detallades de les carteres d'inversió. L'aplicació identificarà possibles punts de millora en diversificació i risc de la forma més efectiva.

En aquest moment es disposa una primera versió de GPTadvisor en prototip a Andbank per a fons d'inversió.

Notícies relacionades