Dilluns 29 d'abril de 2024
|
21:55 H
El segell 'Llum Verda' que FEDA ha atorgat al museu Carmen Thyssen.
El segell 'Llum Verda' que FEDA ha atorgat al museu Carmen Thyssen. (Foto: Museu Carmen Thyssen Andorra)
Empresa

El museu Thyssen deixarà d'emetre fins a 17,5 tones de CO2 a l'atmosfera a l'any

El Museu Carmen Thyssen Andorra ha obtingut el segell 'Llum Verda' emès per FEDA, que certifica que l'energia elèctrica que consumeix prové de fonts renovables.

Andorra la Vella.- El Museu Carmen Thyssen Andorra ha obtingut el segell 'Llum Verda' emès per FEDA, que certifica que l'energia elèctrica que consumeix prové de fonts renovables. Aquesta distinció forma part d'un moviment a favor de la sostenibilitat i la reducció d'emissions de CO2. D'aquesta manera, el museu deixarà d'emetre fins a 17,5 tones de CO2 a l'atmosfera anualment, equivalent a un estalvi de 140,903 kW/h, i es converteix en el primer equipament museístic del país que obté aquest segell.

El responsable d'organització i adjunt a la gerència, Martí Pons, ha expressat el compromís que té l'equipament amb la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic i ha volgut destacar que "des del museu creiem que apostar per l'energia renovable és un pas més endavant per fer front a l'emergència climàtica que es viu a escala mundial".

Per la seva banda, FEDA té com a centre de la seva activitat la central hidroelèctrica, 100% renovable i des del 2019 ha apostat per fomentar les fonts netes també en la importació. A més, el foment de l'ús de l'energia verda és un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i ara, aquesta energia verda, arriba en format de certificats de 'Llum Verda', mostrant la implicació amb la sostenibilitat.

Notícies relacionades