Dilluns 29 d'abril de 2024
|
22:24 H
El mentor Zen i mestre de reiki, Salvador Zoroa.
El mentor Zen i mestre de reiki, Salvador Zoroa. (Foto: S. Z.)
Speaker's Corner

Modificar creences i pensaments per despertar la mirada conscient

Andorra la Vella.- Modificar la manera en què mirem al món per aconseguir allò que volem. Aquest és l'objectiu principal de la conferència 'Canvia el focus', una xerrada a càrrec del mentor Zen i mestre de reiki, Salvador Zoroa, que tindrà lloc a l'hotel Roc Blanc aquest divendres en el marc del cicle Speakers'Corner. Al llarg de la ponència, l'expert explicarà de quina manera ens influencia a la nostra vida la manera en què percebem la realitat i donarà les eines per modificar el nostre pensament i creences "per poder tenir la vida que desitgem".

Zoroa posa en relleu que un dels pilars bàsics de la conferència serà explicar el funcionament de la ment humana i del pensament fent referència a lleis universals com la de l'atracció i donant les claus per anar "modificant la nostra mirada del món per, precisament, aconseguir allò que volem". En aquest sentit, exposa que s'incidirà en "la manera com nosaltres veiem tot allò que fem, diem o pensem, com ens influenciem i com ens relacionem amb l'entorn".

És en aquest punt quan l'expert parla de despertar la mirada conscient, és a dir, canviar on s'enfoca la mirada de la persona deixant de banda la resta de la gent i fixant-se "que està passant dins nostre". Bàsicament, Zoroa donarà les claus per començar un canvi d'actitud i entendre que en societat es rep allò que es dona. "L'objectiu és fer veure a la gent que la nostra actitud fa molt", indica.

Malgrat tenir els conceptes clars, el conferenciat alerta que no és fàcil posar en pràctica aquest canvi de mentalitat i que requereix un treball constant, ja que es tracta d'actuar de manera diferent a com s'ha fet fins ara en diferents situacions que planteja la vida. En aquest sentit, assegura que "cada persona ha de trobar el seu camí" i destaca la importància de no jutjar a algú "com si fos un acte reflex", per la qual cosa, afegeix, un dels punts principals de la ponència també serà abordar les emocions i treballar sobre el significat del concepte de felicitat.

Notícies relacionades