Dilluns 29 d'abril de 2024
|
20:18 H
L'esteticista i propietària d'Eira Massage & Wellness, Yolanda Sánchez, i el nutricionista i propietari d'Habitumlife, Martin Calle.
L'esteticista i propietària d'Eira Massage & Wellness, Yolanda Sánchez, i el nutricionista i propietari d'Habitumlife, Martin Calle. (Foto: E. M.)
Speaker's Corner

L'alimentació ancestral i la coordinació entre cos, ment i energia

Perquè quan es vol millorar la salut física, moltes vegades no es pot baixar de pes encara que se segueixi una rutina de bona alimentació i esport?

Escaldes-Engordany.- Perquè quan es vol millorar la salut física, moltes vegades no es pot baixar de pes encara que se segueixi una rutina de bona alimentació i esport? L'esteticista i propietària d'Eira Massage & Wellness, Yolanda Sánchez, i el nutricionista i propietari d'Habitumlife, Martin Calle, han trobat la resposta després d'anys de cerca: la manca de coordinació entre cos, ment i energia, les quals expliquen que són les tres bases de l'ésser humà. "Si es volen assolir certs reptes, s'ha de curar i cuida al nostre cos tant per dins com per fora" així ho han explicat en la seva xerrada 'Alimentació ancestral, el dejuni terapèutic i la regeneració cel·lular i wellness' inclosa en el marc de conferències Speakers'Corner que organitza periòdicament l'hotel Roc Blanc.

Així doncs, ambdós experts uneixen les seves empreses per iniciar aquesta metodologia al país i poder canviar els hàbits de vida de les persones. "Amb molts clients, vaig fracassar en el seu pla d'alimentació, fins que vaig adonar-me que l'àmbit psíquic també influeix molt" revela Calle. Ara, s'uneix al centre d'estètica de Sánchez, amb qui comparteix la mateixa filosofia, per començar a implementar màquines com la Indiba, i així, introduir la branca de la bellesa. Amb tot, incideix en el fet que es basa en una complementació de tots els factors implicats. "Per molt que et posis una crema a una pell malalta, si no es tracta el problema des de l'arrel, no solucionarà res" exemplifica.

En relació amb l'alimentació, el nutricionista afirma que actualment, els hàbits que segueix la societat provoquen malalties greus com la depressió, l'ansietat o el fetge gras. "Existeix una tendència de consum de carbohidrats i sucre que ens dona pics de glucosa durant el dia, el qual ens fa estar més cansats i amb els ànims més baixos" declara. A més, les empreses de dolços han influït en la demonització dels greixos, els quals "necessitem per viure" i aporta una gran quantitat de nutrients, si es consumeixen de forma moderada, que "una llesca de pa o la brioixeria" conclou.

Notícies relacionades