Dimecres 29 de maig de 2024
|
23:03 H
La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, en la benvinguda dels nous membres.
La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, en la benvinguda dels nous membres. (Foto: Cambra de Comerç)
Sector públic

La Cambra de Comerç renova la meitat dels membres del Ple

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra ha celebrat aquest dimecres el ple constitutiu amb la renovació de setze membres. La renovació s’ha pogut realitzar sense necessitat de convocar eleccions, ja que només s’havia presentat un candidat en els col·legis que havien d’escollir representant.

Andorra la Vella- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra ha celebrat aquest dimecres el ple constitutiu amb la renovació de setze membres. La renovació s’ha pogut realitzar sense necessitat de convocar eleccions, ja que només s’havia presentat un candidat en els col·legis que havien d’escollir representant.

Després de rebre les cartes credencials, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha rebut i donat la benvinguda aquesta tarda a les persones que s’incorporen al Ple de la Cambra. Aquests nous membres són Miquel Pujal, Jordi Duró, Carles Sansa, Ramon Ginesta, Carla Guerrero, Gerard Montané, Nicolau Cruz, Marc Arasanz, Esther Puigcercós, Josep Maria Rossell, Jordi Ribó, Gerard Casellas, Jordi Llovera, Àlex Marfany, Miquel Àngel Armengol i Aina Areny.

El mandat d’aquests nous membres serà d’entre tres i sis anys en funció del col·legi que representen.

Notícies relacionades