Dissabte 27 de juliol de 2024
|
07:58 H
Sandra Sancho i Martí Alay amb els guardons
Sandra Sancho i Martí Alay amb els guardons (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Creand Crèdit Andorrà rep els premis a Millor Banc Digital i en RSC d’Andorra 2024

Creand Crèdit Andorrà ha estat reconegut amb els premis 'Millor Banc Digital i Millor Banc en RSC d'Andorra el 2024', que atorga anualment la publicació financera Global Banking & Finance Review. Els guardons reconeixen els avenços duts a terme en el full de ruta de digitalització i sostenibilitat, dos dels pilars del pla estratègic del banc.

Andorra la Vella.- Creand Crèdit Andorrà ha estat reconegut amb els premis 'Millor Banc Digital i Millor Banc en RSC d'Andorra el 2024', que atorga anualment la publicació financera Global Banking & Finance Review. Els guardons reconeixen els avenços duts a terme en el full de ruta de digitalització i sostenibilitat, dos dels pilars del pla estratègic del banc.

La proposta de banca digital de Creand Crèdit Andorrà és apostar per eines que impulsin el servei al client a través dels nous canals digitals, millorant l'experiència dels usuaris i, a la vegada, fomentant la seva vinculació amb l'entitat. L'esforç del banc a favor de la digitalització ha portat al fet que actualment el 59% dels clients siguin digitals, a què més d'un 57% de les operatives de la banca online es realitzin a través del mòbil i a assolir la xifra de més de 120.000 operatives mensuals a la banca online durant el 2023.

El banc ha llançat aquest 2024 la nova app Creand Banca Online, un servei que millora exponencialment l'experiència d'usuari, especialment a través dels dispositius mòbils, oferint una navegació més àgil, amb la possibilitat de personalitzar les funcions més habituals, i la realització d'un ampli ventall d'operativa financera. La nova app incorpora un nou sistema de validació d'operacions molt més segur, amb biometria activa, i notificacions.

Pel que fa a l'apartat de mercats, s'han ampliat les funcionalitats que permeten consultar les inversions i mantenir-se al dia de la seva evolució, i s'inclou la possibilitat d'accedir a gràfics avançats. Un altre dels projectes digitals destacats és l'ús de models predictius basats en la intel·ligència artificial per maximitzar la personalització del servei ofert al client i adaptar millor l'oferta a les seves necessitats.

En l'àmbit de la sostenibilitat, el guardó rebut avala el pionerisme del banc en aquesta matèria. El 2023 es va fer un destacat pas endavant amb la creació de la Unitat de Sostenibilitat, des de la qual s'ha definit una nova estratègia, integrada en l'estratègia global corporativa. Un dels objectius fonamentals és impulsar la incorporació dels aspectes ASG (ambientals, socials i de governança) en el negoci i internament a l'entitat, i coordinar iniciatives sobre finances sostenibles.

Una nova línia de préstecs basats en criteris sostenibles, l'entrada al mercat nacional de crèdits de carboni amb la instal·lació de plantes de producció pròpia d'energia elèctrica o l'emissió del primer bo verd, social i sostenible que emet una entitat financera andorrana, destinat a projectes d'impacte ambiental i social al país, són alguns dels principals programes impulsats que valora aquest premi.

Notícies relacionades