"/> "/>
Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:49 H
L'escriptora, Amor Estadella.
L'escriptora, Amor Estadella. (Foto: Amor Estadella)
Speaker's Corner

'No és un llibre esotèric, al contrari, és un llibre poc esotèric'

De la fusió entre l'art, la poesia i el tarot, neix el nou concepte creat per Aurora Estellada i Oriol Sauleda, plasmat en el seu llibre 'I llavors em va dir', que el presentaran el pròxim 13 de juny a l'hotel Roc Blanc. D'entrada, l'autora ha deixat clar que "no és un llibre esotèric, al contrari, és un llibre poc esotèric", sinó una obra que pot llegir "la iaia, la mare, la neta, el pare, tothom, perquè és molt assequible".

Andorra la Vella.- De la fusió entre l'art, la poesia i el tarot, neix el nou concepte creat per Aurora Estellada i Oriol Sauleda, plasmat en el seu llibre 'I llavors em va dir', que presentaran el pròxim 13 de juny a l'hotel Roc Blanc. D'entrada, l'autora ha deixat clar que "no és un llibre esotèric, al contrari, és un llibre poc esotèric", sinó una obra que pot llegir "la iaia, la mare, la neta, el pare, tothom, perquè és molt assequible". Així doncs, Estellada explica que la creació del llibre és fruit del destí, perquè "posa en el transcurs de la vida persones molt afins, malgrat que ens separin 50 anys". Així mateix, destaca que neix a partir de la relació creativa-artística i de la seva part més humanista, espiritual i esotèrica.

En aquest sentit, la presència de la poesia en la vida de l'escriptora ha estat un punt clau i el seu acompanyant en la seva experiència de 44 anys vivint sola en un poble de nou habitants. Aquesta vivència li ha permès crear un nou concepte del tarot, que segon Estellada "és una veritat meva del que jo crec que són aquests símbols dels 22 arcans". El treball d'interpretació no ha estat una tasca ràpida ni fàcil. "He trigat a fer el llibre", ha assegurat l'autora, afegint que no "és un llibre més del tarot, que n'hi ha moltíssims", ni tampoc segueix les línies de "receptes de comportament o de figures disfressades".

En la lectura del llibre es reflecteix aquesta renovació de conceptes, ja que els "antics estan completament obsolets" ha explicat l'escriptora. Per exemple, la descripció de la dona ja no es relaciona amb la figura de l'emperadriu, igual que l'home amb l'emperador. De la mateixa manera, que "el boig és l'invisible, perquè és l'energia invisible que ens envolta a tots", ha acabat explicant.

Notícies relacionades