Dilluns 22 de juliol de 2024
|
01:13 H
Alfonso Líbano.
Alfonso Líbano. (Foto: EFA)
Empresa

L'EFA celebra el nomenament d'Alfonso Líbano com a president del Family Business Network

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha informat del nomenament d'Alfonso Líbano Daurella com a president del Family Business Network (FBN). Líbano Daurella va assumir les responsabilitats pròpies del nou càrrec el passat 10 de juny en el marc de la reunió que aquesta entitat va celebrar a Barcelona.

Andorra la Vella.- L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha informat del nomenament d'Alfonso Líbano Daurella com a president del Family Business Network (FBN). Líbano Daurella va assumir les responsabilitats pròpies del nou càrrec el passat 10 de juny en el marc de la reunió que aquesta entitat va celebrar a Barcelona.

L'EFA celebra el nomenament de Líbano Daurella i desitja que aquesta nova etapa sigui plena d'èxits i encerts tant professionals com personals. Alhora, l'entitat manifesta la voluntat de continuar treballant conjuntament en el creixement i millora de les empreses familiars.

Alfonso Líbano Daurella, resident a la parròquia de Sant Julià de Lòria, és soci i conseller de Coca-Cola Europacific Partners i membre del comitè executiu de COBEGA SA, entre altres. Amb una llarga trajectòria en l'empresa familiar, Líbano Daurella participa activament en els projectes que l'EFA organitza al país.

Notícies relacionades