Diumenge 21 de juliol de 2024
|
23:49 H
El tobotronc tornarà a ser un dels principals reclams del parc.
El tobotronc tornarà a ser un dels principals reclams del parc. (Foto: Naturland)
Empresa

Naturland inicia la temporada alta d'estiu a partir d'aquest dissabte 29 de juny. Així doncs, el centre estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge de 10 a 18 hores, amb totes les activitats de la cota 1.600 i les de la cota 2.000 com el Naturland Bike Center, l'N'boscat, l'Airtrekk o el Tobotronc.

Sant Julià de Lòria.- Naturland inicia la temporada alta d'estiu a partir d'aquest dissabte 29 de juny. Així doncs, el centre estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge de 10 a 18 hores, amb totes les activitats de la cota 1.600 i les de la cota 2.000 com el Naturland Bike Center, l'N'boscat, l'Airtrekk o el Tobotronc.

A més, es poden fer excursions a cavall, i com és habitual, s'ofereixen experiències que combinen l'activitat a la natura amb serveis gastronòmics per proporcionar vivències úniques en un entorn inigualable a l'hora del capvespre.

El Tobotronc capvespre, el capvespre a cavall o les llàgrimes de Sant Llorenç en són alguns exemples, amb la novetat enguany dels 'Capvespres amb BTT'. A l'agost l'obertura s'allargarà fins a les 21 hores de dilluns a dissabte amb l'activitat de Tobotronc capvespre.

De la mateixa manera, a partir del dilluns 1 de juliol ja estarà disponible l'entrada Aventura + i la tirolina de revolts, Forestline.

La temporada d'estiu s'allargarà fins al 8 de setembre.

Notícies relacionades