Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:25 H
Andorra Telecom presenta un nou servei de roaming a l'estiu.
Andorra Telecom presenta un nou servei de roaming a l'estiu. (Foto: Arxiu ANA)
Sector públic

Andorra Telecom presenta un servei de roaming mensual per a l'estiu

Andorra Telecom ha llançat aquest dilluns el nou servei de roaming mensual 5 GB per als clients de telefonia mòbil de contracte. Aquest servei permetrà connectar-se a Espanya, França i Portugal durant un mes natural per només 5 euros i amb 5 GB de dades incloses.

Andorra la Vella.- Andorra Telecom ha llançat aquest dilluns el nou servei de roaming mensual 5 GB per als clients de telefonia mòbil de contracte. Aquest servei permetrà connectar-se a Espanya, França i Portugal durant un mes natural per només 5 euros i amb 5 GB de dades incloses.

Així, els clients que desitgin contractar el servei ho podran fer a través de l’app o el web d’Andorra Telecom i el podran gaudir fins al final del mes en el que es faci la compra. El servei de roaming mensual 5 GB es podrà adquirir tantes vegades com es desitgi durant els mesos de juliol, agost i setembre.

El roaming mensual és un servei temporal que s'ofereix com a promoció d’estiu, de contractació exclusiva a través del web o app de l’operadora i deixarà d’estar disponible a finals de setembre.

El responsable de màrqueting d’Andorra Telecom, Xavier Agulló, explica que aquest servei “respon a la voluntat de l’empresa de facilitar la connectivitat en el període de vacances majoritari i als destins més comuns, com són Espanya, França i Portugal". "Aquesta promoció d’estiu segueix la línia que ha mantingut l’empresa en anys anteriors de simplificar la connectivitat dels nostres clients durant aquesta època de l’any", conclou.

Notícies relacionades