Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:55 H
CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració.
 
CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració.   (Foto: Andbank)
Sector financer

CityXerpa i Andbank llancen CityXerpa Pay

CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració per potenciar la promoció de les empreses del país i l'experiència de pagament dels seus clients a través de CityXerpa Pay. Amb aquest acord, Andbank prestarà serveis financers a CityXerpa introduint la possibilitat que els consumidors puguin fer pagaments amb BIZUM o targeta bancària mitjançant l'app de CityXerpa.

Andorra la Vella.- CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració per potenciar la promoció de les empreses del país i l'experiència de pagament dels seus clients a través de CityXerpa Pay. Amb aquest acord, Andbank prestarà serveis financers a CityXerpa introduint la possibilitat que els consumidors puguin fer pagaments amb BIZUM o targeta bancària mitjançant l'app de CityXerpa.

A través d'aquesta col·laboració, Andbank integrarà les seves plataformes de pagament dins de la plataforma de CityXerpa i habilitarà pagar als comerços adherits amb un codi QR, fàcilment accessible des de l'smartphone i, properament, des de l''smartwatch'.

Aquest codi QR permetrà que els clients puguin gestionar els seus pagaments còmodament. Només caldrà acostar l'smartphone al TPV del comerç per completar la transacció de forma ràpida i segura.

Addicionalment, totes les compres realitzades amb targeta nacional a través del nou sistema generaran automàticament un 0,5% de 'cashback' o retorn que podrà ser augmentat per part dels comerços. Aquest saldo rebut pels clients s'acumularà i es podrà utilitzar en compres posteriors realitzades en qualsevol servei de l'entorn de l'aplicació de CityXerpa.

La col·laboració també generarà beneficis importants pels negocis a través de condicions bancàries especials a Andbank com ara transferències gratuïtes, comissions preferents de TPV i oportunitats de finançament favorables.

A més, els comerços obtindran major visibilitat en ser inclosos en els directoris i suports comunicatius de l'app de CityXerpa, arribant a una audiència més àmplia de turistes i residents.

Notícies relacionades