Dilluns 22 de juliol de 2024
|
00:40 H
Una de les joies de la col·laboració amb Maison Roca i Tracemark.
Una de les joies de la col·laboració amb Maison Roca i Tracemark. (Foto: Maison Roca)
Empresa

Maison Roca & Tracemark s’uneixen per garantir l’autenticitat i sostenibilitat de joies i diamants

La joieria andorrana Maison Roca ha presentat en societat la nova línia amb certificació de traçabilitat amb l'objectiu de contribuir a la sostenibilitat del planeta i d'apostar per una indústria del luxe ètica i responsable. En aquest sentit, la marca ha llançat una línia de productes de joieria que inclou la innovadora certificació de traçabilitat Tracemark. Aquestes peces de joieria no només presenten un disseny exquisit, sinó que també garanteixen una traçabilitat completa i una auditoria externa i individualitzada per a cada joia, des de l'origen dels diamants i l'or reciclat CoC, passant pels processos productius, fins a arribar a les mans dels clients.

Andorra la Vella.- La joieria andorrana Maison Roca ha presentat en societat la nova línia amb certificació de traçabilitat amb l'objectiu de contribuir a la sostenibilitat del planeta i d'apostar per una indústria del luxe ètica i responsable. En aquest sentit, la marca ha llançat una línia de productes de joieria que inclou la innovadora certificació de traçabilitat Tracemark. Aquestes peces de joieria no només presenten un disseny exquisit, sinó que també garanteixen una traçabilitat completa i una auditoria externa i individualitzada per a cada joia, des de l'origen dels diamants i l'or reciclat CoC, passant pels processos productius, fins a arribar a les mans dels clients.

En el marc de la presentació que ha tingut lloc a la botiga de l'avinguda Meritxell, el president de GRG, Joan Roca, ha celebrat la col·laboració en la qual estan "compromesos amb la transparència i assegurem als nostres clients que cada joia que adquireixen és no només un símbol de bellesa i elegància, sinó també d'ètica i responsabilitat ambiental". Al seu torn, la CEO i fundadora de Tracemark, Berta Serret, ha agraït la confiança del grup joier en la nova tecnologia, ja que "és un pas significatiu cap a una indústria joiera que busca oferir als clients la tranquil·litat de saber que cada peça ha estat creada amb els més alts estàndards ètics". "Estem emocionats de veure com aquesta col·lecció única pren vida i estableix un nou precedent en el mercat del luxe" ha declarat.

Tracemark i la revolució de les joies


Tracemark és la primera empresa al món capaç de proporcionar una traçabilitat certificada i auditada per al sector joier. Mitjançant el seu Sistema de Traçabilitat Transparent (STT), l'empresa recull, verifica i encripta les dades de traçabilitat de cada joia i diamant de manera individual. Aquestes dades específiques i certificades es posen a disposició dels consumidors a través del panell de traçabilitat individual de cada peça, convertint-ho en una experiència tangible, dinàmica i interactiva.

Cada joia està identificada amb un codi alfanumèric únic, gravat a la peça mateixa. El protocol de traçabilitat de Tracemark assegura que les peces traçables es fabriquen i es venen de manera autènticament sostenible i ètica, connectant amb organismes reguladors existents i certificacions com el Process Kimberley i el certificat 'Chain of Custody' del Consell de Joieria Responsable (CJS). El software STT fa que tota la informació de traçabilitat estigui disponible per a un auditor extern acreditat pel CJS, qui verifica i garanteix que s'han complert els estàndards ètics i sostenibles més alts al llarg de tota la cadena de subministrament.

Així doncs, Tracemark es compromet a fomentar la col·laboració dins de la indústria del diamant i la joieria, coexistint amb l'ampli teixit de marques que fan de la indústria un far de creativitat i expressió. Per aquest motiu, ofereix una certa personalització del panell de traçabilitat, permetent a les marques enriquir la seva oferta als clients i convertir el seu compromís amb una fabricació sostenible i responsable en una experiència de marca immersiva i amb valor afegit per als seus productes.

El luxe de Maison Roca

La nova joieria d'Andorra, Maison Roca, neix per ser una guia en la cultura del luxe i oferir una selecció exclusiva de peces úniques i exclusives de les marques més prestigioses. A més, en consonància amb les noves tendències i demandes del consumidor de luxe, la joieria evoluciona apostant per eines que ens apropin a un consum més responsable.

Amb la missió de transformar l'experiència de compra de joies i diamants, la casa ofereix una atenció i servei exclusiu i personalitzat, que proporciona als clients tranquil·litat, confiança i un sentiment de pertinença que perdura en el temps. Amb tot, la certificació Tracemark arriba per complir una fita important en el seu compromís d'oferir joies i diamants de gran bellesa i qualitat, alhora que sostenibles i ètiques.