Divendres 26 d'abril de 2024
|
23:33 H
Uns infants participen en una edició anterior de la World Robotic Olympiad.
Uns infants participen en una edició anterior de la World Robotic Olympiad. (Foto: Andorra Telecom)
Innovació

Andorra Telecom organitza la quarta World Robotic Olympiad

Andorra la Vella

L'edifici Nexus d'Andorra Telecom a Santa Coloma acollirà el proper 15 de juny, a les 16 hores, la quarta edició de la World Robotic Olympiad (WRO), una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional en què els joves tenen l'oportunitat d'aprendre i demostrar la seva capacitat de resolució de problemes a través de la plataforma robòtica Lego. Andorra Telecom ha apostat decididament per aquesta competició, que afavoreix i estimula el desenvolupament del món dels robots a Andorra.

Per això, la parapública organitza anualment la prova andorrana de la WRO, una competició que cada cop té més suport entre els joves. Per a l'operadora de telecomunicacions, el patrocini de la World Robotic Olympiad representa una gran oportunitat d'impulsar una activitat formativa en competències tecnològiques, de treball en equip i innovació que s'alineen amb els seus valors d'empresa.

Aquesta prova té entre els seus objectius fomentar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu. Igualment, proporciona una oportunitat per millorar competències de comunicació, cooperació i treball en equip.

La WRO Andorra Telecom es divideix en dues categories: Elementary, de 7 a 12 anys, i Junior High, de 13 a 15 anys. Els finalistes de la competició andorrana poden classificar-se primer per a les fases espanyoles, els primers classificats de les quals es guanyen una plaça a la gran final internacional.

Precisament en l’edició del 2016 els infants Ares Rovira (9 anys) i Nil Tomàs (11 anys) van representar Andorra en la final de la WRO que es va disputar a Delhi (l’Índia). Enguany hi participen set d'equips d'infants d'entre 7 i 15 anys.

Notícies relacionades