Entrevista

'Andorra només és 'dogfriendly' per als turistes'

Cristina Sanchez és la creadora de la plataforma Guía Canina, que mostra l'oferta turística dels visitants que venen al país amb gossos

'El caviar de caragol es ven a 2.000 euros el quilo i aspiro a produir-lo des d’Andorra”

Rossendo Duró ha guanyat el premi a millor projecte del 'Taller d'Emprenedors' organitzat pel Govern i la Universitat d'Andorra

'Els que no mantinguin l'opció de teletreballar quan passi la pandèmia, perdran el seu talent'

Agustín Peralt, expert en productivitat laboral, creu que les empreses hauran d'adoptar una fórmula mixta de treball presencial i remot

'En dos o tres anys, qualsevol ciutadà o empresa podrà fer els seus tràmits i tributs per internet'

El procés digital iniciat pel Govern no seria possible sense empreses com NAOS, responsable de la plataforma de la declaració de l'IRPF en línia

Niño-Becerra: 'Fa anys que Andorra hagués hagut de modificar l'estructura de PIB per donar protagonisme a activitats més estables'

El catedràtic d'Estructura Econòmica a l'IQS School of Management Santiago parla sobre la situació actual i les perspectives de futur

'Les empreses familiars són molt endogàmiques i ho volen fer tot entre ells'

El consultor expert en empreses familiars i soci fundador de Family Business Solutions, Ricard Agustín, dona les claus per garantir el canvi generacional en el món dels negocis

'Li donem una utilitat a les experiències perquè no es quedi només en l’efecte ‘wow’'

Albert Minguell, soci fundador de l'empresa de màrqueting d'experiències Broox, reflexiona sobre el futur del turisme de compres i els canvis en la relació entre la botiga i el client

“Després de la pandèmia, la gent vigilarà molt més la lletra petita de les seves assegurances”

El director de MoraBanc Assegurances, Alfred Mer, assegura que el sector està resistint molt bé la crisi i detalla els nous sistemes digitals que ofereixen als seus clients

“Els hostes obriran la porta de l’habitació amb el seu mòbil i podran fer el ‘check-in’ virtualment”

El CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, detalla la posada a punt de la cadena hotelera, que tindrà l'oferta gastronòmica com un puntal de la temporada d'estiu