Divendres 26 d'abril de 2024
|
21:55 H
Una imatge de la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.
Una imatge de la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La Cambra va oferir formacions a 919 alumnes el 2017

Andorra la Vella

La Cambra de Comerç ha ofert 81 cursets de formació que han aplegat 919 alumnes durant l’any 2017. L’entitat disposa de 99 formadors. Des de l’any 1995 treballa per fomentar la competitivitat i la vitalitat del teixit empresarial. Una eina fonamental és la formació continuada, autèntic referent per a les empreses i els professionals del país.

La Cambra ofereix a totes les agrupacions i les empreses andorranes la possibilitat de realitzar cursos a mida, amb demanda prèvia, sobre qualsevol tema que sigui del seu interès. Aquesta és una bona oportunitat per aprofundir en qüestions específiques d’un sector o activitat comercial que no estiguin cobertes en els cursos estàndard. Moltes empreses del Principat ja han gaudit dels avantatges de tenir una formació a mida, gestionada a través de la Cambra.

Una variant formativa és la del Campus Empresarial Virtual, que es basa en dos punts importants: la facilitat de l’ús per part de l’alumne i el seguiment del seu aprenentatge per part del tutor. La formació en línia és pràctica i útil per a la vida professional. Inclou materials i continguts elaborats per professionals del sector, en cada curs es fan exercicis i casos pràctics i inclou autoavaluacions i un seguiment personal mitjançant les tutories.

L’alumne trobarà diferents vies de comunicació, com els fòrums, els xats i el correu electrònic. Els fòrums permeten l’intercanvi de dubtes, idees i comentaris entre els alumnes i amb els tutors, un element molt important perquè facilita la compressió i afavoreix l’aprenentatge.

Notícies relacionades