Divendres 26 d'abril de 2024
|
02:04 H
Zardoya Otis ha iniciat negociacions per fer-se amb el 100% de les accions de l'empresa andorrana Lliset.
Zardoya Otis ha iniciat negociacions per fer-se amb el 100% de les accions de l'empresa andorrana Lliset. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Zardoya negocia la compra del 100% d'Otis Lliset per 3,9 milions

Andorra la Vella

El fabricant d'ascensors Zardoya Otis ha iniciat negociaciones per adquirir les participacions representatives del 100% del capital social de la societat andorrana Otis Lliset, a United Technologies Holding, per un preu de 3,9 milions d'euros. Otis Andorra, dedicada principalment al manteniment d'ascensors al Principat, va obtenir el 2017 uns ingressos d'aproximadament 1,4 milions d'euros i compta amb dotze empleats, ha assenyalat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors d'Espanya (CNMV).

El consell d'administració de la societat ha aprovat aquesta adquisició, previ informe favorable del comitè d'Auditoria. L'adquisició d'Otis Andorra permetria al grup Zardoya Otis incrementar la seva presència internacional, expandint el negoci a Andorra, considerant-se una bona oportunitat de negoci, segons avança la companyia. Es preveu que l'operació es formalitzi abans del 30 de setembre.