Dissabte 27 d'abril de 2024
|
15:02 H
El nou Pocophone en els seus diferents colors.
El nou Pocophone en els seus diferents colors. (Foto: Xiaomi)
Empresa

Xiaomi presenta el Pocophone F1 com un Iphone X per 329 euros

Andorra la Vella

Pocophone, marca de Xiaomi, ha presentat en el mercat europeu, en un esdeveniment celebrat a París, el seu primer 'smartphone' POC F1, un terminal que ja va donar a conèixer la passada setmana i que es distribuirà a un preu de 329 euros per a la seva versió bàsica des del 30 d'agost. El CEO de Pocophone, Jai Mani, ha reiterat en la presentació del terminal el compromís del fabricant xinès amb la innovació a preus inferiors a mil euros, desmarcant-se de la franja de preus que ja supera aquesta barrera en l'actualitat.

En aquest sentit, POC F1 integra el processador Snapdragon 845 de Qualcomm, de vuit nuclis i amb GPU Adreno 630, una bateria de 4.000 mAh amb tecnologia de càrrega ràpida i tecnologia de refredament LiquidCool amb 300% més de velocitat de transferència de calor.

Aquestes característiques s'implanten en un terminal amb una pantalla Amoled de 6,18 polzades i tecnologia FHD+ amb reforç de Corning Gorilla Glass i sistema de desbloqueig per infrarojos que funciona en condicions de baixa il·luminació. El telèfon inclou port USB tipus C, així com port 'jack' d'auriculars de 3,5 mil·límetres.

La càmera principal d'aquest dispositiu segueix la tendència de les càmeres duals, amb dos sensors col·locats en vertical, de 12 megapíxels i 5 megapíxels, amb obertura focal f/1.8 i flaix LED. Per la seva part, la càmera frontal presenta un sensor de 20 megapíxels i obertura focal f/2.0. El terminal aprofita a través de la seva càmera les capacitats d'intel·ligència artificial i és capaç de reconèixer 206 escenes organitzades en 25 categories diferents. POC F1 utilitza la capa de personalització Miui for POC, basada en Android 8.1 i adaptant la versió de Xiaomi. Introdueix un nou 'launcher' amb característiques com l'agrupació d'icones d'apps per temes i colors. La capa de personalització Miui for POC estarà disponible en versió beta el 29 d'agost a Google Play Store. A més a més, POC F1 s'actualitzarà a Android P en l'últim trimestre d'aquest any.

Quant al disseny, la companyia ha introduït el 'notch' en la part superior de la pantalla per allotjar la càmera frontal, però pot configurar-se perquè aparegui com una franja horitzontal. Prescindeix de materials més resistents, com l'alumini o el cristall, per al cos, i en el seu lloc, POC F1 està fabricat en policarbonat. El preu per a Europa és de 329 euros per a la configuració de 6GB de RAM i 64GB d'emmagatzematge, i de 369 en la versió de 128 GB. El terminal es troba disponible en els colors negre 'graphite black', blau 'steel blue' i roig 'rosso xarxa'.

Notícies relacionades