Divendres 26 d'abril de 2024
|
21:19 H
La psicòloga clínica, Inma Puig.
La psicòloga clínica, Inma Puig. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

La psicòloga Inma Puig participa a la jornada dels joves de l'EFA

Andorra la Vella

Inma Puig, psicòloga clínica i col·laboradora acadèmica del departament de Direcció de Persones i Organització d’ESADE, participarà a la jornada organitzada per als joves membres de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA). L'objectiu de l'EFA és crear una secció jove tal i com es va anunciar en la presentació de les activitats que va tenir lloc la setmana passada.

Puig va protagonitzar, el passat mes de juny, la primera ponència de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d'Urgell, amb una conferència sobre la gestió de les emocions en el treball en equip. Puig va convidar a tots els assistents a pensar junts, perquè normalment ho fem a soles, i a reflexionar sobre la importància de cuidar les persones que formen part d’un equip de treball si es volen resultats. Segons la psicòloga clínica, “els resultats només arriben a través de les persones, els sentiments no hi entenen de talonaris”.

La col·laboradora externa en Psicologia del FC Barcelona i responsable de la gestió d’equips del restaurant gironí Celler de Can Roca va explicar que “estem immersos en la revolució tecnològica però és una responsabilitat de tots ser els que comencem a fer la revolució emocional, la revolució de les persones” perquè, segons Inma Puig, les revolucions que han tingut lloc fins ara tinguin algun sentit. És autora, conjuntament amb Josep Roca, del llibre 'Rere les vinyes'.  L'obra connecta la història de  dotze cellers meticulosament escollits arreu del món i els seus vins.

 

 

 

 

Notícies relacionades