Divendres 26 d'abril de 2024
|
22:51 H
Els responsables del Niu d'Andorra Telecom, Miquel Gouarré i Marta Ambor, aquest dijous a l'European Blockchain Convention.
Els responsables del Niu d'Andorra Telecom, Miquel Gouarré i Marta Ambor, aquest dijous a l'European Blockchain Convention. (Foto: El Niu)
Innovació

El Niu d'Andorra Telecom participa en l'European Blockchain Convention

Barcelona.- El Niu d'Andorra Telecom és present a l'European Blockchain Convention que té lloc aquest dijous a Barcelona. En el marc de la convenció, més de 50 ponències tracten sobre el present i futur de la tecnologia 'blockchain', els seus principals supòsits d’ús i la regulació més recent. Es debaten qüestions com l'identitat digital en el nou internet del valor, el sorgiment de les ICOs (Initial Coin Offering) i les STOs (Security Token Offering), així com nous vehicles de finançament i les repercussions de l’emissió de moneda digital per part dels bancs centrals. Altres panells tracten el marc regulatori del 'blockchain', el seu potencial per descentralitzar indústries i els casos d’ús en el sector financer, l'Internet de les Coses (IoT) i les Ciutats Intel·ligents.

Es compta amb ponents com Sergio Gorjón, Divisió d’Innovació del Banc d’Espanya; Catalin Sorin, membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, directora d’Ecosistema de Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d’Anglaterra; Cristina Carrascosa, de l’Observatori i Fòrum Blockchain de la Unió Europea; Virginia Cram Martos, blockchain project leader de Nacions Unides; Lory Kehoe, managing director en ConsenSys; i Montse Guàrdia, directora de Transformació Digital i Innovació i vicepresidenta d'Alastria.

Notícies relacionades