Divendres 26 d'abril de 2024
|
14:40 H
El director de Negoci d'Enzyme Advising Group, Marcus Puigdollers.
El director de Negoci d'Enzyme Advising Group, Marcus Puigdollers. (Foto: Enzyme Advising Group)
Empresa

Enzyme Advising Group incorpora Marcus Puigdollers com a director de negoci

Andorra la Vella.- Enzyme Advising Group ha incorporat Marcus Puigdollers com a director de Negoci. Té una dilatada i sòlida carrera professional forjada en consultoria a més d'haver estat vinculat a projectes d'emprenedoria i empreses emergents de desenvolupament de tecnologies d'intel·ligència artificial per a empreses industrials i en serveis d'inversió. A més de la seva formació en Administració i Direcció d'Empreses, ha completat un MBA per ESADE i la Kelly School of Business de l'Indiana University.

A Enzyme assumirà les funcions de director de negoci responsabilitzant-se del creixement del negoci en el sector banca, financer i industrial, a més d'aportar la seva experiència en els altres àmbits de l'empresa. Segons Álvaro Ortín, conseller delegat d'Enzyme, "amb la incorporació continuem amb el creixement de la companyia, combinant l'ampliació de la pròpia plantilla i la suma de talent extern en el comitè de direcció amb l'experiència d'un gran professional en les àrees de consultoria tecnològica i de gestió, planificació estratègica i solucions de transformació digital. Enzyme continua ajudant en la transformació de les companyies que segueixen el ritme de la nova era digital amb nous models de negoci i alta competitivitat".

El grup Pyrénées té el paquet d’accions majoritari d’Enzyme Advising Group, firma de consultoria de transformació digital. Pyrénées va fer la compra d’aquestes accions a NEXE The Way of Change, soci fundador que es desvincula de la societat.

Notícies relacionades