Divendres 26 d'abril de 2024
|
06:56 H
El director d'Andorra Telecon, Jordi Nadal, i el ministre d'Ordenament Territorial en funcions, Jordi Torres, aquest dilluns a Barcelona.
El director d'Andorra Telecon, Jordi Nadal, i el ministre d'Ordenament Territorial en funcions, Jordi Torres, aquest dilluns a Barcelona. (Foto: Jordi Torres)
Innovació

Torres i Nadal assisteixen a la inauguració del Mobile World Congress

Barcelona

El ministre d'Ordenament Territorial en funcions, Jordi Torres, i el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, han assistit a la inauguració del Mobile World Congress. El rei d'Espanya Felip VI; el president del govern espanyol, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Quim Torra; la ministra d’Economia, Nadia Calviño; i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han presidit l'acte inaugural.

El Mobile ha començat aquest dilluns a Barcelona, amb una edició marcada per les novetats en 5G i intel·ligència artificial. També per les revelacions del conseller delegat de GSMA, John Hoffman, que va reconèixer que el congrés va plantejar-se marxar de Barcelona per la conflictivitat política, i per la vaga dels treballadors de metro. Un any més, doncs, el congrés de telefonia mòbil arriba marcat pels conflictes sense resoldre que es viuen a la ciutat que l'acull. L'objectiu del Mobile és superar els 107.000 assistents i generar un impacte econòmic de 473 milions d'euros i 13.900 ocupacions temporals.

Notícies relacionades