Les oficines d'Andorra Telecom, a Prat de la Creu. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

Més abonats als serveis d'Andorra Telecom

Les dades suposen una variació percentual del +1,4% respecte al mes d'agost de l’any anterior en telefonia fixa i del +5,0% en telefonia mòbil

Andorra la Vella.- Els abonaments per servei durant el mes d'agost se situen en 46.823 abonats als serveis de telefonia fixa, 85.319 abonats als serveis de telefonia mòbil i 35.602 abonats a Internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del +1,4% respecte al mes d'agost de l’any anterior en telefonia fixa i del +5,0% en telefonia mòbil. Quant a abonats a Internet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva del +3,9% respecte al mateix mes de l’any anterior. El tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el mes d'agost, se situa en 11,24 milions, el que representa una variació percentual negativa del -17,0% respecte al mes d'agost de l’any anterior.

Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 6,31 milions de minuts (56,2% del total i equivalent a un -24,2% respecte a l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 4,93 milions de minuts (43,8% del total i un -5,5% respecte a l’any anterior). El tràfic per Internet en GB durant el mes d'agost se situa en 5,14 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del +82,0% respecte al mes d'agost de l’any anterior.