Divendres 26 d'abril de 2024
|
22:36 H
L'edifici de Crèdit Andorrà.
L'edifici de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà Asset Management renova un any més la certificació internacional GIPS

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora de fons d’inversió del Grup Crèdit Andorrà, ha obtingut la renovació de la certificació internacional GIPS (Global Investment Performance Standards), que avala l’exactitud i homogeneïtat en la presentació dels resultats sobre el rendiment de les inversions d’acord amb els estàndards internacionals de mercat. L’empresa auditora KPMG Asesores és l’encarregada de dur a terme la recertificació després d’un anàlisi acurat dels procediments duts a terme per l’entitat a l’hora de publicar les rendibilitats de les inversions fetes entre el gener i el desembre de 2018.

L’estàndard GIPS va ser adoptat voluntàriament per Crèdit Andorrà Asset Management el 2006, amb l’objectiu de garantir l’ús de processos ètics i transparents a l’hora de calcular i fer públics els rendiments de les inversions dels clients, a més de certificar que les dades publicades són homogènies i comparables respecte a d’altres entitats de gestió de fons d’inversió en l’àmbit internacional. Les normes GIPS s’han convertit en una referència de les pràctiques de bon govern de les companyies de gestió d’actius i de banca privada.

Crèdit Andorrà Asset Management és la primera entitat andorrana admesa l’any 2011 com a membre de la junta directiva de l’associació espanyola que treballa per promoure i divulgar les normes internacionals GIPS. També és l’única firma d’Andorra que apareix al llistat del CFA Institute de firmes que compleixen amb la normativa GIPS.

Notícies relacionades