La CCIS. (Foto: Arxiu)
Empresa

La CCIS recolza les decisions del Govern per protegir el teixit empresarial

Considera que les mesures de liquiditat que s’aprovaran amb la llei òmnibus permetran la continuïtat de la seva activitat

Andorra la Vella.- Segons ha anunciat la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis en un comunicat, l'entitat considera que les mesures de liquiditat que s’aprovaran amb la llei òmnibus permetran la continuïtat de l’activitat de les empreses en un primer estadi de la crisi. Segons la Cambra "la resposta del Govern i dels grups parlamentaris ha estat ràpida i efectiva per provar de minimitzar l'impacte econòmic i generar confiança". Les mesures correctives contemplades injectaran la liquiditat "necessària" per fer front als primers efectes que el coronavirus ha causat a l’activitat econòmica del país. Les mesures responen, en la seva globalitat, a la voluntat d’assegurar la perdurabilitat de l’empresa i la preservació de l’ocupació.

La Cambra considera que s’ha pres les mesures adequades per començar a respondre a les circumstàncies actuals, tot i que està per veure com evoluciona la crisi i l’afectació a futur. Per aquest motiu, la voluntat de l'entitat és "continuar treballant conjuntament amb el Govern, i amb els altres agents econòmics, per tal d'encaminar la recuperació econòmica i la confiança del teixit empresarial del país dia a dia". Si apareixen nous escenaris d’afectació econòmica, la Cambra ha recalcat que estarà al costat de Govern per compartir noves propostes i així, salvaguardar l’equilibri de l’activitat econòmica del país i evitar, en la mesura del possible, la repercussió en les economies familiars.