Divendres 26 d'abril de 2024
|
21:53 H
El president i el secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Francesc Mora i Joan Tomàs, durant una roda de premsa.
El president i el secretari tècnic de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Francesc Mora i Joan Tomàs, durant una roda de premsa. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

L'Empresa Familiar Andorrana dona material sanitari per valor de més de 130.000 euros

Andorra la Vella

Després de les converses mantingudes amb el Govern i les necessitats expressades pel Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha decidit contribuir a posar fre a la pandèmia de la Covid-19 gràcies a la compra i donació de quatre respiradors mecànics per un valor de 104.000 euros, quatre ecògrafs portàtils per a fer diagnòstics ràpids i segurs de l'afectació pulmonar del coronavirus per valor de 16.000 euros, un 'software' de telemedicina per portar a la pràctica les visites virtuals als malalts que estan aïllats a casa per valor de 10.000 euros, i fins a 100 caixes d'hidroxicloroquina. En total, l'EFA ha fet una contribució que supera els 130.000 euros.

Des de l'entitat es desitja que aviat Andorra pugui anar recuperant l'activitat prèvia a aquesta crisi i tingui la capacitat d'aprendre d'aquesta situació viscuda per a millorar. A més, a través d'un comunicat, des de l'EFA s'ha volgut transmetre tot el suport de l'associació cap al personal sanitari, al de l'administració pública, als empresaris i a tots els treballadors que durant aquest temps de confinament estan fent un gran esforç. A més, recorden que malgrat que sembli que la pandèmia va perdent intensitat, no es poden descartar noves onades i possibles infeccions en un futur pròxim.

Notícies relacionades